Tällä alalla on jatkuvasti työpaikkoja auki niin nuorille työuraa vasta aloittaville kuin kokeneemmillekin asiakaspalvelun ammattilaisille. Kauttamme on työllistynyt muun muassa tilausvälittäjiä contact centereihin ja asiakasneuvojia infopisteisiin.

Olemme toimineet asiakaspalvelun rekrytoinneissa yli 10 vuotta ja vuonna 2020 avasimme myös oman asiakaspalvelukeskuksen. Se tarjoaa monille asiakkaillemme kustannustehokkaamman tavan järjestää asiakaspalvelua tekemättä kompromisseja hyvästä ja laadukkaasta työvoimasta.

Kun etsit asiakaspalvelijaa tiimiisi, autamme sinua löytämään osaajan aina tarpeesi mukaan. Niin henkilöstövuokraus, headhunting kuin suorarekrytointi kuuluvat työkalupakkiimme – löydetään teille se paras osaaja, ota yhteys myyntiimme:

 


Janette Heltimoinen

Sales Manager & Marketing Coordinator
+358 40 777 5564
janette.heltimoinen@wippiiwork.com

Erilaiset asiakaskohtaamiset värittävät infopistetyöntekijän arkea

”Olen ollut tyytyväinen työhöni infopisteellä. Parasta tässä tehtävässä on työkaverit ja se, kun pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden parissa. Asiakaspalvelutyössä kärsivällisyyden ja asiakkaiden tarpeiden huomioimisen tärkeys korostuu.”

Erika, Newsec Asset Managemet Oy - Asiakaspalvelu

"Olemme tehneet yhteistyötä Wippii Work Oy:n kanssa jo vuosien ajan. Heidän kauttaan olemme rekrytoineet useampia henkilöitä Newsecin eri liiketoiminta-alueille aina kiinteistöliiketoiminnan teknisemmistä osaajista taloushallintoon, sekä asiakaspalvelijoita tukemaan kauppakeskusliiketoimintaamme kuuluvia kohteita. Näiden lisäksi Wippiin Keikkatiimi -palvelu on ollut ratkaisu tilanteissa, joissa kiinteistöpäällikkömme ovat kaivanneet nopeasti ahkeria käsipareja lyhytkestoisiin projekteihinsa.”

Eeva Paavilainen - Henkilöstöpäällikkö - Newsec Asset Management Oy