Kesän alku on kulunut siivillä ja toimintaa on Wippii Workin toimistolla riittänyt. Ahkerat kesätyöntekijämme, Wippii Workin Kesätalentit, ovat olleet tärkeänä apuna päivittäisten askareiden hoitamisessa toimistollamme. Kesätalenttimme ovat kirjoittaneet blogitekstin kokemuksistaan kahden viikon työjaksonsa aikana ja nyt tämän blogisarjan toisesta, ja samalla viimeisestä osasta vastaa SM-tasolla Cheerleadingia harrastava Linh.

blogit / 17.7.2017

Olen Linh Nguyen ja olen 15-vuotias tyttö ja asun Itä-Helsingissä. Minulla on neljä sisarusta sekä äiti ja isä. Harrastan cheerleadingia SM-tasolla. Sen aloitin vuonna 2013 ja nyt olen harrastanut sitä neljä vuotta. Tämä on siis viides vuosi cheerleadingin parissa. Treenaan sitä noin 3-4 kertaa viikossa riippuen onko kisakausi vai peruskausi.

Oppivelvollisuuteni loppui juurieruskouluun, jonka jälkeen siirryn lukioon. Lukioon meneminen vähän jännittää, sillä se on kokonaan uusi koulu minulle. Olen kyllä innoissani aloittamaan lukion opiskelut. En ole tarkemmin miettinyt, että mikä haluaisin olla isompana, mutta eiköhän se selviä sitten viimeistään lukion aikana.

Hain Wippii Workille kesätöihin, sillä se tarjosi kesäseteli.fi- sivulla monipuolista työtä. Halusin kesätöihin, missä voisi tehdä monipuolisesti töitä. Joten tämä kuulosti minun korvaan sellaiselta mitä tykkäisin tehdä.

En tiennyt henkilöstöpalveluyrityksistä mitään, ennen kuin tulin Wippiille kesätöihin. Nyt osaan kertoa Wippiistä, että se tarjoaa erilaisia henkilöstöpalveluita-, ja vuokrauksia. Wippiillä on myös keikkapuoli, jonka nimi on NTJ eli Nopean Toiminnan Joukot.

Olen kesätyöjakson aikana tehnyt erilaisia töitä. Olen esimerkiksi järjestellyt papereita ja siivonnut keittiötä tai pitänyt kasveista huolta. Olen ollut myös auttamassa autotallilla sen järjestyksestä ja käynyt ostamassa tarvikkeita. Minulla oli myös promootio päivä, jolloin menin lakritsivaunun kanssa jakamaan ilmaista lakritsia ja olin kertomassa Wippii Workista.

Promootiotyö oli ehdottomasti kesätyöni kohokohta ja myös lempikohta. Muita lempikohtia minulla oli myös, esimerkiksi kun kävimme hakemassa Eevan kanssa tarvikkeita kaupasta ja menimme autolla. Automatkat olivat kivoja, sillä ei tarvinnut esimerkiksi olla vain toimistolla.

Haastavimpia hetkiä Wippii Workilla ei tavallaan ole ollut. Minulla ei ole annettu täällä tehtävänantoa, mikä olisi liian haastavaa kesätyöntekijälle, joka on positiivinen asia. Promootiopäivänä vain lakritsivaunun kanssa oli haastavaa mennä, koska se oli niin isokokoinen.

Wippii Workilla on annettu juuri oikeanlaiset työt kesätyöntekijälle. Itse olen tykännyt olla töissä ja työpaikalla ilmapiiri on positiivinen ja kaikki ovat todella mukavia. Työntekijät aina auttavat jos tulee kysyttävää. Wippii Work oli hyvä kesätyökokemus ja tykkäsin paljon. Töitä on kuitenkin riittänyt, eikä ole ollut liian raskasta. Nyt kun työt loppuvat, minulla alkaa oikea kesäloma.