Wippii Work kasvaa kohinalla. Kevään aikana toimistolla on aloittanut uusia Wippiiläisiä ja lisää on tulossa. Monet uudet ja vanhat Wippiiläiset ovat kuitenkin vielä asiakkaillemme ja työntekijöillemme tuntemattomia. Nyt tilanteeseen tulee muutos, sillä aloitamme blogisarjan, jossa Wippii Workin toimiston tiimit saavat esiintymisvuoron ja pääsevät vuorotellen avaamaan, millaista työskentely on juuri heidän saappaissaan. Sarja alkaa asiakkaillemme ehkä näkyvimmän tiimin esittelyllä, ja sehän on tietenkin huikea myyntitiimimme.

blogit / 1.6.2017

Tiimityötä, kilpailuhenkeä ja huonoja vitsejä

Wippii Workin myyntitiimiin kuuluu nykyisessä vahvuudessaan kolme jäsentä: kaksi myyjää, Heikki-Veli “HeVe” Nykänen ja Jarno “Jamo” Pajamäki, sekä toimitusjohtaja Markus Suonpää. Sama ryhmä on työskennellyt yhdessä jo useamman vuoden ajan, osa heistä aina Wippii Workin perustamisesta saakka. “Koko Wippiin porukka on number 1, ja sen vuoksi tänne töihin jaksaa vuodesta toiseen tulla joka päivä”, HeVe kertoo. “Myyntihommissa tulee väistämättä välillä niitä pettymyksiäkin, ja kyllä se on se porukka, joka silloin auttaa jaksamaan”, Jamo jatkaa.

Hyvän työyhteisön lisäksi myynnissä ollaan töissä asiakkaita varten. “Meidän myyjät kuuntelevat aina enemmän asiakasta sen sijaan, että vain kertoisivat ratkaisuja ennalta oletettuihin ongelmiin. Se ei kuitenkaan ole lähes koskaan koko totuus”, Markus toteaa. “Meidän myyntitiimimme tietää, että jossain on aina työntekijä, joka osaa ratkaista asiakkaan ongelman, kunhan sen ydin on ensin selvitetty. Me Wippiillä taas ollaan erittäin hyviä löytämään se oikea henkilö ongelmaa ratkaisemaan.”

Kuunteleminen on tuottanut tulosta  seitsemässä vuodessa. “Me ollaan vuosien varrella luotu Suomen nopein ja asiakaslähtöisin palvelu”, Markus kertoo ja jatkaa: “Nykyään meidän on myös mahdollista kokeilla aika ennakkoluulottomia juttuja, koska ollaan kasvettu alalla isoksi toimijaksi”. “Täältä löytyy sellaista kokeilukulttuuria. Jos jotain palvelua ei ole aikaisemmin ollut, ei se tarkoita etteikö sitä voitaisi tulevaisuudessa kokeilla” Jamo lisää.

Työtä tehdään aina intohimolla, mutta tarvittaessa otetaan rennommin. “Ei ole esimerkiksi sellaista skabaa, mihin tämä porukka ei lähtisi. Ollaan aika kilpailuhenkisiä, mutta silti myös aidosti iloisia toisten onnistumisista” Markus summaa. “Mutta se on kyllä harhakuva, että me autettaisiin täällä toisiamme. Vitsi vitsi. Kyllä me oikeasti tehdään hyvää yhteistyötä” HeVe vitsailee.

Tulevaisuudessa myyntitiimi tähtää entistä korkeammalle ja kohti yhä suurempia tavoitteita. Tätä varten etsimmekin nyt myyntitiimiämme täydentämään uutta myyntijohtajaa. Jos sinulta löytyy kokemusta ja näkemystä myynnin johtamisesta, ja haluat osaksi myyntitiimimme luovaa hulluutta, jätä hakemuksesi heti.

Jamo
HeVe
Markus