blogit / 10.12.2020

Joulun alla yritetään saada lapset olemaan kilttejä kertomalla, että tontut kurkkii ikkunoista. Mutta koskaan niitä ei näy, kun lapset juoksee ikkunaan…. 

Wippii järjesti marraskuussa tontturekrytoinnin yhdessä Kiinteistömaailma Herttoniemen kanssa, ja palkkasi kolme tonttua. Pyysimme lapsiperheitä koristelemaan oman postilaatikkonsa tonttulakilla, jotta tontut tietää, kenen ikkunoista saa tulla kurkkimaan. 

Tapahtuma oli menestys! Erityistä turvallisuutta ja etäisyyksiä noudattaen, lapset saivat nähdä oikeat tontut omalla kotipihallaan.

Jälkeenpäin, olemme saaneet viestejä perheiltä missä on kerrottu, että tontuista puhutaan heidän kotona edelleen. Tässä yksi hauska lainaus keskustelusta, joka meille toimitettiin: 

 ”Näin eilen koiralenkillä alakouluikäisiä lapsia, jotka ajoi pyörällä mun ohi ja huuteli toisilleen että ”eilen oli nähty tonttu, joka jakoi lapsille karkkia”. Jälkimmäinen lapsi huusi, että ”oliko varmasti ihan oikea tonttu” ? Tähän toinen lapsi huusi että ”kyllä oli”. Jälkimmäinen lapsi jatkoi kysymällä oliko tonttu pukeutunut punaiseen ? Tähän yksi kavereista vastasi että ”oli oli”. Tämän jälkeen tämä epäilijä vastasi muille että: ”no kyllä se sitten oli oikea tonttu.”

Tonttutyöpaikat ja muut unelmiesi työtehtävät löydät Wippii Workin kautta! Mukavaa joulunodotusta kaikille!

Toivoo Wippiin etätyötontut