Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota Suomen parhaita henkilöstöpalvelualan ratkaisuja.

Wippii Work Oy koostuu monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, joskus huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä. Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti.

Tarinamme

Wippii Work Oy perustettiin kahden kauppakorkeakouluopiskelijan toimesta. Yrityksen alkuperäinen tarkoitus oli työllistää opiskelukaverit, mutta nopeasti huomattiin, että avoimia työpaikkoja on enemmän kuin kavereita. Yrityksen nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa.

Kasvamme

Wippii on kasvanut joka vuosi sen perustamisesta lähtien. Ainoana poikkeuksena vuosi 2014, jolloin otimme hieman happea, jotta kykenisimme ponnistamaan entistä korkeammalle. Valitsimme yrityksellemme uuden suunnan, tien, jota pitkin kulkisimme tulevat vuodet.

Kehitymme

Vuonna 2015 kasvoimme enemmän kuin koskaan. Kehitimme ja digitalisoimme toimintaamme suurin harppauksin. Ymmärsimme, että teemme monia asioita paremmin kuin muut ja päätimme panostaa niihin myös jatkossa – eli yhteistyön helppouteen ja tehokkuuteen, karsien turhaa byrokratiaa.

Teemme tulosta

Vuosi 2016 oli jälleen menestys ja kasvun vuosi. Tuolloin toimme palveluihimme mukaan myös työhyvinvointipalvelut ja aloimme panostamaan aikaisempaa vahvemmin vuokratyöntekijöidemme työhyvinvointiin. Kasvoimme riittävästi voidaksemme sanoa, että olemme nyt yksi merkittävimmistä ja tuloksellisimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä Suomessa.

Toivomme, että saamme näyttää myös sinulle, miksi.