Kiinteistönhuolto-alan rekrytoinnit aloitimme sesonkiluontoisista kunnossapitotehtävistä ja olemme laajentaneet palveluitamme tällä sektorilla joka vuosi. Toimimme nyt yhteystyössä usean alan suurimman yrityksen kanssa. Olemme työllistäneet muun muassa isännöitsijöitä, kiinteistönhoitajia, ulkoaluetyöntekijöitä ja automaatioasentajia.

Kun etsit kiinteistönhuollon ammattilaista tiimiisi, autamme sinua löytämään osaajan aina tarpeesi mukaan. Niin henkilöstövuokraus, headhunting kuin suorarekrytointi kuuluvat työkalupakkiimme – löydetään teille se paras osaaja, ota yhteys myyntiimme:

 

 

 

Janette Heltimoinen
Sales Manager & Marketing Coordinator
+358 40 777 5564
janette.heltimoinen@wippiiwork.com

Keikkatöiden kautta kiinni uuteen alaan

Arto kokeili Wippiin kautta keikkaluontoisesti töitä erilaisista kiinteistönhuolloin tehtävistä ja työskentelee jo kuudetta vuotta Helsingin Kaupungilla kiinteistönhoitajana.

Arto, Helsingin Kaupunki - Kiinteistöhuolto

"Olemme tehneet yhteistyötä Wippii Work Oy:n kanssa jo vuosien ajan. Heidän kauttaan olemme rekrytoineet useampia henkilöitä Newsecin eri liiketoiminta-alueille aina kiinteistöliiketoiminnan teknisemmistä osaajista taloushallintoon, sekä asiakaspalvelijoita tukemaan kauppakeskusliiketoimintaamme kuuluvia kohteita. Näiden lisäksi Wippiin Keikkatiimi -palvelu on ollut ratkaisu tilanteissa, joissa kiinteistöpäällikkömme ovat kaivanneet nopeasti ahkeria käsipareja lyhytkestoisiin projekteihinsa.”

Eeva Paavilainen - Henkilöstöpäällikkö - Newsec Asset Management Oy