Toimimme vahvasti logistiikan alalla työllistäen esim. kuljettajia, varasto- ja terminaalityöntekijöitä sekä ajojärjestelijöitä ja vientiliikenteenhoitajia. Olemme myös Finavian hyväksymä toimija.

Meiltä vuokrataan henkilöstöä moniin varastoihin ja terminaaleihin Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa sekä Lahdessa. Olemme toimineet sisälogistiikan henkilöstöresursoinnissa jo vuodesta 2009 ja omalla henkilöstöllämme on pitkä kokemus erilaisten tehtävien rekrytoinnista, työhyvinvoinnin kehittämisestä ja sitouttamisessa onnistumisessa.

Monet asiakkaamme ovat avullamme pystyneet parantamaan henkilöstön sitouttamista ja asiakastyytyväisyyttä. Usein palvelussamme korostuu kykymme reagoida asiakkaiden tarpeisiin nopeasti jokaisena arkipäivänä — ja tarvittaessa viikonloppuisin.

Kun etsit logistiikka-alan ammattilaista tiimiisi, autamme sinua löytämään osaajan aina tarpeesi mukaan. Niin henkilöstövuokraus, headhunting kuin suorarekrytointi kuuluvat työkalupakkiimme – löydetään teille se paras osaaja, ota yhteys myyntiimme:

 

 

 

Janette Heltimoinen
Sales Manager & Marketing Coordinator
+358 40 777 5564
janette.heltimoinen@wippiiwork.com

Pakettiauton kuljettajan työ toimii, kun tykkää olla jatkuvasti liikkeessä

”Kuljettajan työssä parasta on autolla ajaminen ja työtahti josta saa itse päättää. Tykkään olla jatkuvasti liikkeessä ja päättää itse missä järjestyksessä jaan paketit asiakkaille.”

Miia, Logimint Oy - Logistiikka-ala