Toimimme vahvasti logistiikan alalla työllistäen esim. kuljettajia, varasto- ja terminaalityöntekijöitä sekä ajojärjestelijöitä ja vientiliikenteenhoitajia. Olemme myös Finavian hyväksymä toimija.

Meiltä vuokrataan henkilöstöä moniin varastoihin ja terminaaleihin Pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa sekä Lahdessa. Olemme toimineet sisälogistiikan henkilöstöresursoinnissa jo vuodesta 2009 ja omalla henkilöstöllämme on pitkä kokemus erilaisten tehtävien rekrytoinnista, työhyvinvoinnin kehittämisestä ja sitouttamisessa onnistumisessa.

Monet asiakkaamme ovat avullamme pystyneet parantamaan henkilöstön sitouttamista ja asiakastyytyväisyyttä. Usein palvelussamme korostuu kykymme reagoida asiakkaiden tarpeisiin nopeasti jokaisena arkipäivänä — ja tarvittaessa viikonloppuisin.

Kun etsit logistiikka-alan ammattilaista tiimiisi, autamme sinua löytämään osaajan aina tarpeesi mukaan. Niin henkilöstövuokraus, headhunting kuin suorarekrytointi kuuluvat työkalupakkiimme – löydetään teille se paras osaaja, ota yhteys myyntiimme:

 

 

 

Janette Heltimoinen
Sales Manager & Marketing Coordinator
+358 40 777 5564
janette.heltimoinen@wippiiwork.com

Pakettiauton kuljettajan työ toimii, kun tykkää olla jatkuvasti liikkeessä

”Kuljettajan työssä parasta on autolla ajaminen ja työtahti josta saa itse päättää. Tykkään olla jatkuvasti liikkeessä ja päättää itse missä järjestyksessä jaan paketit asiakkaille.”

Miia, Logimint Oy - Logistiikka-ala

Olemme tehneet yhteistyötä Wippii Work Oy:n kanssa jo vuodesta 2016. Aloitimme yhteistyön asiakaspalvelusta, johon olemme vuosien aikana rekrytoineet kymmeniä asiakaspalvelijoita. Yhteistyön sujuvuuden ansiosta laajensimme yhteistyötä terminaaleihin ja sisälogistiikkaan, jossa toimimme yhteistyössä Wippii Workin kanssa kaikissa toimipisteissämme. Palvelu on ollut ensiluokkaista ja sen laatu on vaikuttanut asiakaskokemukseemme positiivisesti. Lisäksi käytämme lyhytaikaisissa henkilöstötarpeissa Wippiin Keikkatiimi.fi palvelua, joka on toiminut erinomaisesti esimerkiksi ruuhkahuippujen tasaamisessa.

Jani Stålhammar - Operatiivinen johtaja - PostNord Oy