Uskomme, että hyvinvoivat työntekijät viihtyvät työssään parhaiten. Teemme parhaamme, jotta sinun työsuhteesi meillä olisi elämäntilanteestasi riippumatta hyvä ja antoisa!

Vuokratyöntekijänä Wippii Workillä

Vuokratyösuhteessa työntekijä solmii työsuhteen Wippii Workin kanssa, työskennellen kuitenkin kohdeyrityksen palveluksessa. Vuokratyösuhteessa vastaamme palkanmaksusta sekä kaikista lakisääteisistä maksuista ja työnantajavelvoitteista kuten loma- ja sairauslomakorvauksista, eläkkeistä ja muista lakisääteisistä vakuutuksista. Kohdeyritys, jossa työntekopaikkasi sijaitsee, vastaa työn ohjaamisesta, valvomisesta ja johtamisesta. Heti vuokratyösuhteesi alusta alkaen sinulla on oma nimetty yhteyshenkilö, jona toimii yleensä rekrytointia hoitanut henkilöstökonsultti. Hänen puoleensa voit kääntyä aina, oli kyse pienemmästä tai suuremmasta ongelmasta tai kysymyksestä.

Miten työsuhde alkaa?

Vuokratyösuhteesi alkaa meillä aina kattavalla perehdytyksellä, jossa käydään läpi keskeisimmät asiat työsuhteeseesi liittyen sekä käytännön seikat itse vuokratyöhön liittyen. Saat perehdytyksen yhteydessä mukaasi myös Työsuhde-oppaan, johon on koottu paljon hyödyllistä tietoa Wippii Workillä työskentelystä. Kohdeyrityksesi puolestaan vastaa itse työtehtävään ja kohdeyrityksen pelisääntöihin ja toimintatapoihin liittyvästä perehdytyksestä ja koulutuksesta.

Vuokratyöntekijänä työsuhde-etuutesi ja oikeutesi määräytyvät työlainsäädännön, työsopimuksen ja sovellettavan työehtosopimuksen mukaisesti. Mikäli kohdeyrityksen työntekijöihin sovelletaan eri työehtosopimusta, kuin vuokratyöntekijöihin, voivat etuudet olla erilaiset. Työsuhteessasi sovellettava työehtosopimus on kirjattu työsopimukseesi ja mikäli tähän liittyen sinulla herää kysymyksiä, voit kääntyä oman henkilöstökonsulttisi puoleen.

On tärkeää, että työntekijämme jaksavat ja voivat hyvin

Säännöllistä vuokratyötä tekevillä työntekijöillämme on käytössään työterveydenhuolto, jonka tarjoajana toimii Suomen laajuisesti toimiva Mehiläinen. Pääset siis paikkakunnasta riippumatta tarvittaessa nopeasti hyvään hoitoon. Vuokratyöntekijämme tapaturmavakuutuksen tarjoajana toimii LähiTapiola. Työtapaturman sattuessa hoitoon pääsy järjestyy siis tehokkaasti. Tarjoamme vuokratyöntekijöillemme lisäksi myös laajennetun vapaa-ajan ryhmävakuutuksen. Meille on tärkeää, että työntekijämme pääsevät nopeasti hyvään hoitoon sairastuessaan tai tapaturman sattuessa.