Työnhakijaprofiilin jättäminen TE-palveluiden CV-nettiin kannatti, se poiki Erikalle jo kolmatta vuotta jatkuvan työn infopisteellä

työntekijatarinat / 5.1.2017

Kolme vuotta sitten Erika jätti TE-palveluiden CV-nettiin työnhakijaprofiilinsa ja profiili osui uutta infopistetyöntekijää Jumbon ostoskeskukseen etsivän Wippii Workin henkilöstökonsultin haaviin. Nyt hän työskentelee Wippiin kautta jo kolmatta vuotta Jumbon infopisteellä asiakaspalvelijana.

”Olin työhaastattelussa ja jatkohaastattelukierroksella muutamassa päivässä henkilöstökonsultin puhelinsoiton jälkeen. Rekrytointiprosessista jäi mieleen ammattitaitoinen kuva – tiedonvälitys ja tiedotus toimivat virtaviivaisesti.”

”Olen ollut kyllä tyytyväinen työhöni infopisteellä. Parasta tässä tehtävässä on työkaverit ja se, kun pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden parissa. Asiakaspalvelutyössä kärsivällisyyden ja asiakkaiden tarpeiden huomioimisen tärkeys korostuu. Näiden lisäksi on tärkeää keskittyä selkeään artikulointiin, erityisesti kun palvelee asiakkaita joiden äidinkielenä ei ole suomi.”

-1.2017.-