Jätettyään avoimen hakemuksen Monsterin CV-nettiin alkuvuodesta 2011 Maisan puhelin soi. Soittaja oli Wippiin henkilöstökonsultti, joka oli bongannut Maisan hakemuksen. Puhelua seurasi uusi työ Töölöntorin Kukassa, jossa Maisa on viihtynyt Wippii Workin kautta pian jo kuusi vuotta.

työntekijatarinat / 5.12.2016

”En silloin aktiivisesti etsinyt uusia töitä, mutta pitkän työmatkan johdosta haaveena oli löytää floristin töitä pääkaupunkiseudulta, helpomman työmatkan päästä.”

”Olin jättänyt avoimen hakemuksen Monsterin CV-nettiin ja sieltä hakemukseni löytänyt rekrytointikonsultti otti minuun yhteyttä ja tiedusteli kiinnostaisiko minua floristin tehtävä Helsingissä, Töölöntorin Kukassa. Seuraavassa hetkessä olinkin jo matkalla työhaastatteluun suoraan Töölöntorin Kukkaan! En usko, että olisin nyt täällä töissä, ellei minuun oltaisi oltu yhteyksissä Wippiin toimesta.”

Floristin töistä haaveileville ja näihin tehtäviin työhaastatteluun valmistautuville henkilöille Maisa vinkkasi luottamaan omiin taitoihinsa ja olemaan haastatteluissa oma itsensä.

”On tärkeää osata myydä taitonsa ja ennen kaikkea, olla ylpeä omasta osaamisestaan!”

-12.2016.-