Ensimmäinen kosketus Wippii Workiin Miialla oli hakiessaan työtä Kalamyyjän tehtävään, johon hän lopulta työllistyi. Kyseessä oli ns. Myyvän kuljettajan tehtävä, jossa Miia ajoi autoa ja myi yksityisasiakkaille kala- ja äyriäistuotteita ovelta-ovelle periaatteella.

työntekijatarinat / 5.1.2017

Myyntiä tekevän kuljettajan tehtävässä hän huomasi tykkäävänsä autolla ajamisesta, mutta myyntityö ei niinkään ottanut tuulta alleen. Silloinen kollega vinkkasi Miialle, että hän voisi hakea lähetin tehtävää kuljetusyrityksestä. Näin lopulta kävi, ja Miia työllistyikin Wippiin kautta jo 3,5 vuotta sitten pakettiauton kuljettajaksi Logimint Oy:lle.

”Kuljettajan työssä parasta on autolla ajaminen ja työtahti josta saa itse päättää. Tykkään olla jatkuvasti liikkeessä ja päättää itse missä järjestyksessä jaan paketit asiakkaille.”

”Myös Wippii Work on antanut tukensa esimerkiksi muutamaa sairauslomaa koskien. Silloin tuli fiilis että työntekijöistä pidetään huolta ja heistä välitetään. Vaikka työ välillä onkin tosi rankkaa, niin lopulta työntekijöitä ei kuitenkaan polteta loppuun, vaan ollaan kiinnostuneita meidän hyvinvoinnista.”

”Olen ollut kyllä todella tyytyväinen työhöni, jos en olisi viihtynyt niin hyvin kuin olen, niin en olisi ollut täällä näin pitkään.”

-1.2017.-