Perustiedot

Toimiala: Asiakaspalvelu

Sijainti: Helsinki

Paikkojen lukumäärä: 10

Työsuhteen laatu: Kokoaikainen

Työpaikan ID: 16704124

Haku alkanut: 28.09.2021

Haku päättyy: 29.10.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Oletko sinä tuleva asiakaspalvelija uuteen supertiimiimme? 

Etsimme asiakkaallemme Lähitaksille asiakaspalvelutiimin jäseniä välittämään Kela- taksitilauksia. Haemme Helsingin Pohjois-Haagaan kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteiseen ASIAKASPALVELIJOITA. 

Lähitaksi on toiminut yli 50 vuotta taksipalveluiden tuottajana ja tarjoaa kaikille toimialueellamme liikkuville tasalaatuista taksipalvelua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on nopeaa, helppoa, luotettavaa, turvallista ja ystävällistä aina
tilaushetkestä matkan päättymiseen saakka. 

Asiakaspalvelijan työtehtävät:
Asiakasneuvojana toimit Lähitaksin edustajana ja vastaat osaltasi hyvästä asiakaskokemuksesta, sillä olet asiakkaan taksikyydin ensimmäinen kontakti. Tehtävänäsi on vastaanottaa saapuvia taksitilauksia asiakkailta puhelimitse, puhua ja kirjoittaa samanaikaisesti. Asiakasneuvojana varmistat, että asiakas saa aina nopeaa, luotettavaa ja laadukasta palvelua. Työvuorot painottuvat arkisin klo 06-22 välille, mutta olet valmis myös vuorotyön vaihteleviin työaikoihin. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä täysin uuteen työtiimiin, jossa sinä ja tulevat kollegasi pääsette rakentamaan yhteistä työkulttuuria. 

Odotamme sinulta:
– Täsmällistä ja huolellista työskentelyotetta, kärsivällisyyttä ja tarkkuutta
– Hyviä suullisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielitaitoa
– Paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä hektisessä ympäristössä
– Oikeanlaista asiakaspalveluasennetta, kykyä toimia tiimissä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
– Asiakaspalvelukokemusta
– Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
– Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään
– Kannustavan ja osaavan tiimin tuen
– Viihtyisän työympäristön, kivat työkaverit ja hyvät työvälineet
– Työterveyshuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Hyppää mukaan Lähitaksin ja Wippii Workin matkaan tuottamaan luotettavaa ja laadukasta palvelua! Lähitaksin iloiseen asiakaspalvelutiimiin pääset hakemaan painamalla ’Hae tästä’! Jätä hakemuksesi ja CVsi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2021 klo. 11:00. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa lähetetyt hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Wippii Work on vuonna 2009 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme suorarekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluita asiakkaillemme. Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti työhyvinvointia työyhteisöissä, joissa olemme mukana, koska
työntekijöiden työterveys ja yleinen hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Meille luotettavuus, palvelun tuottaminen suoraselkäisesti ja vastuullisesti on sekä velvollisuus, että kunnia- asia, jonka koemme yhtenä tärkeimmistä kulmakivistä kaikille sidosryhmille.

Rekrytointia hoitaa:

Nea Kärkkäinen
Recruitment Consultant
040 843 2149 
nea.karkkainen@wippiiwork.com

Jaa tämä työpaikka: