Perustiedot

Toimiala: Asiakaspalvelu

Sijainti: Helsinki

Paikkojen lukumäärä:

Työsuhteen laatu:

Työpaikan ID: 211552

Haku alkanut: 04.04.2016

Haku päättyy: 05.05.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, joka on kerryttänyt työkokemusta vaihtelevista asiakaspalvelualan tehtävistä joko puhelimitse tai kasvotusten? Onko sinulla vielä avoimena suunnitelmat, mutta tiedät että mukava ja sopivan haastava, joko osa-aikainen tai kokoaikainen työ tulee olemaan osana arkeasi?

Wippii Work Oy on tarjonnut monipuolisia tehtäviä eri kohdeyrityksissä jo vuodesta 2009 lähtien, ja asiakaspalveluala on yksi kasvavista sektoreista, jolle työntekijöitä haemme.

Pitkin vuotta tulemme jälleen etsimään

ASIAKASPALVELIJOITA

vaihteleviin tehtäviin pääkaupunkiseudulle! Työnkuvat voivat pitää sisällään niin kasvotusten tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä – kuten esimerkiksi aulapalvelua tai myymälätyöskentelyä, kuin myös esimerkiksi asiakasneuvontaa ja tilaustenkäsittelyä puhelimitse.

Monipuolisesta työnkuvakirjosta huolimatta tärkein edellytys tehtävissä hyvin menestymiselle on yleensä motivaatio asiakaspalvelutyötä kohtaan, kokemus alalta ja kyky hallita haastavatkin asiakaskohtaamiset.

Tarvetta on niin kokoaikaisille työntekijöille kuin osa-aikaisillekin ja tarjolla on niin toistaiseksi voimassaolevia, kuin määräaikaisiakin työsuhteita. Elämäntilanteesta riippumatta kannattaa siis jättää hakemus, mikäli asiakaspalvelutyö on sinulla verissä!

Heti kun toimeksiantoja tehtäviin aukeaa, alamme kartoittamaan tulleita hakemuksia ja kutsumme tehtävänkuvan pohjalta parhaiten tehtävään soveltuvalta vaikuttavia hakijoita haastatteluihin. Hakemus kannattaakin siksi jättää mahdollisimman pian!

Hakemukseen olisi hyvä kuvailla mahdollisimman kattavasti työhistoria ja kertoa minkä tyyppiset asiakaspalvelutyöt tuntuvat niiltä kiinnostavimmilta.

Jaa tämä työpaikka: