Perustiedot

Toimiala: Asiakaspalvelu

Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa

Paikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen laatu: Kokoaikainen

Työpaikan ID: 13318135

Haku alkanut: 30.04.2021

Haku päättyy: 06.05.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Sixt on yksi maailman johtavista liikkuvuusalan yrityksistä, joka toimii franchising-konseptilla noin 100 maassa. Suomessa Sixt toimii valtakunnallisesti ja palvelee asiakkaita siellä missä asiakas sitä tarvitsee.

Suomessa Sixt on osa Veho konsernia. Veho on suomalainen, 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Veho konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1097 miljoonaa euroa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen yrityksen toiminnan ydin.

Haemme asiakkaallemme Sixt/Veho Rent Oy:lle energistä ja palveluhenkistä

Autovuokraamotyöntekijää

Pk-seudun alueelle! Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/vko.

Tehtävässä työllistyt Sixtin nuorekkaaseen operatiiviseen tiimiin, jossa vastaat autojen siirtämisestä, kaluston valmistelusta, autojen toimittamisesta asiakkaille sekä autojen asiakkailta noutamisesta. Tehtävään kuuluvat myös erilaiset toimipisteiden toimintaa tukevat tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palvelualtista, oma-aloitteista ja sitoutumiskykyistä asennetta, energisiä asiakaspalvelutaitoja, sekä kykyä ja mahdollisuuksia tehdä vuoro- ja viikonlopputyötä. Arvostamme erityisesti aitoa halua työtä kohtaan sekä tekevää luonnetta, joka nauttii jatkuvasta kehittymisestä työssään.

Hakijalta odotamme:

– B-ajokorttia ja vähintään vuoden ajokokemusta
– Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
– Kykyä ja mahdollisuuksia vuoro- ja viikonlopputyöskentelyyn, sekä valmiutta mahdollisiin yövuoroihin; työskentelemme vuoden jokaisena päivänä
– Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
– Positiivista ja motivoitunutta asennetta

 

Tehtävään valitulle tarjoamme:

– Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
– Nopeatempoisen ja kansainvälisen työn
– Tilaisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamistaan kannustavassa tiimissä 
– Sixt-autovuokraamon ja Veho-konsernin henkilöstöedut

 

Hae Sixtin kannustavaan työporukkaan painamalla ‘Hae tästä’! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.5.2021 klo. 12:00. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa lähetetyt hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Iida Moskari
HR Consultant
iida.moskari@wippiiwork.com
puh. 040 484 4508

Jaa tämä työpaikka: