Perustiedot

Toimiala: Asiakaspalvelu

Sijainti: Vaasa

Paikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen laatu: Osa-aikainen

Työpaikan ID: 16269498

Haku alkanut: 02.09.2021

Haku päättyy: 02.11.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Sixt on yksi maailman johtavista liikkuvuusalan yrityksistä, joka toimii franchising-konseptilla noin 100 maassa. Suomessa Sixt toimii valtakunnallisesti ja palvelee asiakkaita siellä missä asiakas sitä tarvitsee.

Suomessa Sixt on osa Veho konsernia. Veho on suomalainen, 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Veho konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1097 miljoonaa euroa. Veho perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen yrityksen toiminnan ydin.

Haemme asiakkaallemme Sixt/Veho Rent Oy:lle energistä, myynnillistä ja palveluhenkistä

Autovuokraamotyöntekijää

6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan!

Työn pääasiallisiin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, myyntiä, vuokralta palautuvien autojen tarkistusta, vuokrasopimusten luontia asiakkaille, yleistä toimistotyötä, vuokrasopimusten arkistointia, autojen siirtoja Vaasassa. Myös autojen peseminen ja valmistelu vuokrauskuntoon on yksi tärkeimmistä päivittäisistä työtehtävistä.

Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä on edellytys työssä menestymiselle. Lisäksi odotamme valitulta henkilöltä oma-aloitteisuutta, tiimipelaamista, positiivisuutta, joustavuutta, organisointikykyä, kykyä työskennellä nopeatempoisissa työtehtävissä, tarkkaa ja vastuullista työotetta. Arvostamme erityisesti aitoa halua työtä kohtaan sekä tekevää luonnetta, joka nauttii jatkuvasta kehittymisestä työssään.

Tehtävä on määräaikainen 6 kuukauden ajan. Työ on osa-aikainen 30-37,5h/vko. Työajat painottuvat arkiin, mutta odotamme myös kykyä ja halua työskennellä ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti.

Hakijalta odotamme:

– B-ajokorttia ja vähintään vuoden ajokokemusta
– Aiemman kokemuksen asiakaspalvelu- ja myyntityöstä
– Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä ruotsin kielen taidon
– Positiivista ja motivoitunutta asennetta
– Kyvyn ja halun tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja

Eduksi katsomme:

– Kaupallisen koulutuksen

 

Tehtävään valitulle tarjoamme:

– Jatkomahdollisuuden
– Nopeatempoisen ja kansainvälisen työn
– Tilaisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamistaan kannustavassa tiimissä 
– Sixt-autovuokraamon ja Veho-konsernin henkilöstöedut
– Yksityisen työterveyshuollon ja kattavan tapaturmavakuutuksen

 

Hae Sixtin kannustavaan työporukkaan painamalla ‘Hae tästä’! Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.11.2021 klo. 12:00. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haussa huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa lähetetyt hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Iida Moskari
HR Consultant
iida.moskari@wippiiwork.com
puh. 040 484 4508

Jaa tämä työpaikka: