Perustiedot

Toimiala: Kiinteistöhuolto

Sijainti: Helsinki

Paikkojen lukumäärä: 30

Työsuhteen laatu: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Työpaikan ID: 17028959

Haku alkanut: 11.10.2021

Haku päättyy: 30.11.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Haemme asiakkaallemme Keikkatiimille Pääkaupunkiseudulle kasvun myötä uusia käsilumityöntekijöitä. Keikkatiimi toimii Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Lahdessa erilaisten projektiluontoisten työtehtävien parissa.

Haemme nyt Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle kymmeniä

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävänä on lumen lapiointia sekä -kolausta maantasossa. Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille tai muille lisätienestejä vailla oleville, jotka haluavat tehdä hyväpalkkaisia keikkatöitä enemmän tai vähemmän tulevana talvena. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lumitöistä, sillä oikea asenne ja työhönlähtövalmius ovat sitäkin tärkeämpiä!

 • Työhön valituille tarjoamme:

  • Joustavat työajat (päätät itse milloin otat työtä vastaan ja kuinka paljon teet tunteja kuukaudessa)
  • Monipuolisia työtehtäviä
  • Tärkeää työkokemusta
  • Hyvää palkkausta (palkka alk. 11,50e/h), jonka lisäksi lisät viikonpäivän/vuorokaudenajan mukaan. Viikonloppuisin ja öisin maksetaan korotettua tuntipalkkaa
  • Uusia mahdollisuuksia (mm. työllistyä pidemmäksikin aikaa ja vakituisesti)

Lue lisää ja tutustu Keikkatiimiin osoitteessa: https://www.keikkatiimi.fi/

Työntekijöiltämme edellytämme täysi-ikäisyyttä, joustavuutta, luotettavuutta sekä reipasta asennetta. Kielitaidoista etenkin suomenkielen ymmärrys on välttämätön.

Rekrytoinnista vastaa vuonna 2009 perustettu henkilöstöpalveluyritys Wippii Work Oy puh. 020 769 8923

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita aina sitä mukaan, kun saamme hakemuksia. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti vastaanota tai käsittele hakemuksia sähköpostitse tai puhelimitse.

Jaa tämä työpaikka: