Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Turku

Paikkojen lukumäärä: 6

Työsuhteen laatu: Osa-aikainen

Työpaikan ID: 14957744

Haku alkanut: 13.07.2021

Haku päättyy: 30.11.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen useampaa

KERÄILIJÄÄ

toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Ovakonkadulla sijaitsevaan varastoon.

Työtehtävässä työskennellään fiksuruoka.fi-verkkokaupan keräily- ja pakkaamistehtävien parissa. Käsiteltävät tuotteet ovat huoneenlämmössä säilyviä elintarvikkeita, kotitaloustarvikkeita, tekstiilejä ja muuta päivittäistavaraa. Työtä tehdään kävelykeräilynä ja pääsääntöisesti käsin. 

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja, reipasta työtahtia tai toistuvia työtehtäviä. Työkieli on suomi, jonka myötä perustason suomen kielen suullinen taito ja ymmärrys ovat edellytyksenä. Keräilyssä käytetään tablettia, joten hakijan tulee olla sinut tavanomaisen tietotekniikan kanssa. Eduksi katsomme kaiken aikaisemman kokemuksen keräily- tai varastotyötehtävistä.

Kyseessä on kolmivuorotyö ja työvuorot sijoittuvat pääosin ma-la välille, työt alkavat syksyn 2021 aikana. Haemme tällä kertaa osa-aikaisia ja työhön kutsuttavia työntekijöitä, joille voimme tarjota töitä joustavasti 1-5 vuoroa viikossa. Mainitsethan hakemuksesi yhteydessä kuinka paljon olet halukas työskentelemään. Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijoille tai lisäansioita hakeville henkilöille.

Hakijoilta odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta keräilystä
-Fyysistä jaksamista käsillä tehtävään työhön
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Vähintään perustason suomen kielen taitoja

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-Kaiken aikaisemman kokemuksen varaston työkoneiden käytöstä, etenkin matalakeräilijän käytöstä
-Kokemuksen tablettikeräilystä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
-Mahdollisuuden siirtyä PostNordin palvelukseen työsuhteen edetessä
-Kaupan Varasto TES mukaisen palkkauksen lisineen

Suosittelemme jättämään hakemuksen pian, sillä paikkoja voidaan täyttää myös hakuaikana. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta. Valitettavasti emme huomioi hakemuksia puhelimitse tai sähköpostitse.

Rekrytointia hoitaa:

Aleksi Alho
aleksi.alho@wippiiwork.com
040 6732203

Jaa tämä työpaikka: