Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Helsinki

Paikkojen lukumäärä: 10

Työsuhteen laatu: Kokoaikainen

Työpaikan ID: 13205306

Haku alkanut: 25.04.2021

Haku päättyy: 22.05.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Haemme asiakkaallemme PostNord Oy:lle 

PAKETTIAUTONKULJETTAJAA

kuljetustehtäviin Helsingin kantakaupungin alueella.

Tässä työssä tehtävänäsi on kuljettaa pakettiautolla lähetyksiä Helsingin keskustan alueella lähtöpaikkana Pasila. Työhön kuuluu päivittäin kymmenittäin käyntejä yrityksissä ja yksityisten asiakkaiden luona. Osallistut myös tavaroiden lastaamiseen sekä purkuun, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa.

Työajat pääsääntöisesti ma-pe klo.13:00-21:00 välisenä aikana, mutta osa työvuoroista voi sijoittua myös aamu- ja päivävuoroihin. 

Tässä tehtävässä onnistuaksesi sinulta vaaditaan luotettavuutta, täsmällisyyttä, paineensietokykyä sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on B-ajokortti. Eduksi nähdään aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä.

Hakijoilta odotamme:
-Täysi-ikäisyyttä
-B-ajokorttia
-Luotettavuutta ja täsmällisyyttä
-Hyvää paineensietokykyä
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Asiakaspalveluasennetta

-Kokemusta vastaavista työtehtävistä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Kaupan automiesten TES mukaisen palkkauksen lisineen
-Kokoaikainen työ vuoden 2021 loppuun asti, jatko erittäin todennäköinen

Kiinnostuitko? Laita hakemus ja liitä siihen CV:si oheisen linkin kautta. Toimi ripeästi sillä paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta. 

Rekrytointia hoitaa

Janette Heltimoinen

janette.heltimoinen(at)wippiiwork.com

Wippii Work on logistiikkaan ja asiakaspalveluun keskittynyt yksityisomisteinen henkilöstöpalveluyritys. Asiakkaillamme työskentelee kauttamme yli 500 henkilöä kuukausittain. Hae nyt osaksi hyvinvoivaa henkilöstöämme!

Jaa tämä työpaikka: