Perustiedot

Toimiala: Toimisto

Sijainti: Helsinki

Paikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen laatu: Kokoaikainen

Työpaikan ID: 2042241

Haku alkanut: 02.01.2019

Haku päättyy: 23.01.2019

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Easyfairs on kansainvälinen tapahtumayritys, jonka pääkonttori sijaitsee Brysselissä. Yritys toimii maailmanlaajuisesti 19 maassa työllistäen yli 750 tapahtuma-alan ammattilaista ja on kooltaan maailman tapahtumajärjestäjien top20:ssä. Easyfairs toteuttaa vuosittain yli 200 tapahtumaa ja on myös Euroopan nopeimmin kasvava alan yritys. Suomessa Easyfairs on toiminut vuodesta 2008 ja toteuttaa vuosittain useita eri toimialojen ammattitapahtumia esim. Fastfood&Café&Ravintola, Empack, Real Estate Expo, SETT ja Esimies&Henkilöstö. Lisätietoja yrityksestä löydät www.easyfairs.com

Haemme asiakkaallemme Helsingin toimistolle Kamppiin

Project Manageria 

Tuotannon tiimiin vastaamaan projektien läpiviennistä. Vastuullasi on ammattitapahtumien budjetointi, sisältö, verkostot, markkinointi ja toteutus. Mikäli sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa sekä nautit työskentelystä kansainvälisessä, myynti-orientoituneessa organisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö!

Project Managerin roolissa vastuullasi ovat sinulle nimetyt ammattitapahtumat yhdessä muun tiimin kanssa. Tavoitteenamme on luoda kävijöiden, kumppaneiden ja näytteilleasettajien odotukset ylittäviä ammattitapahtumia ja messuja.

Tutustut tapahtumiesi toimialoihin laajasti, käyt yhteistyöneuvottelut tapahtumien potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä suunnittelet ja toteutat tapahtumien sisältöä ja markkinointia. Ennen kaikkea mietit kokonaisvaltaista Visit the Future -kokemusta tapahtumasi osallistujille.

Tässä tehtävässä menestyt parhaiten, mikäli nautit useiden projektien samanaikaisesta läpiviennistä, sinulta löytyy ratkaisukykyä, joustavuutta sekä hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet luova, tunnet markkinoinnin eri ratkaisut sekä palat halusta päästä tekemään asioita perinteistä poiketen. Hahmottelet nopeasti suurempien kokonaisuuksien maaliinsaattovaatimukset projektisuunnitelmaksi, mutta varmistat myös ne pienet yksityiskohdat huolellisesti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • Sinulta löytyy 2-4 vuoden kokemus projektihallinnasta
  • Sinulla on kokemusta b2b-markkinoinnista
  • Olet aikaansaava ja nautit eniten, kun sinulla on monta rautaa tulessa
  • Olet luonteeltasi energinen ja idearikas
  • Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja hyvä suomen ja englanninkielen taito

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen, vaihtelevan ja dynaamisen tehtävän tapahtuma-alalla. Työpäiviisi lupaamme vauhdikasta menoa, kehittymistä ja jatkuvaa oppimista, kansainvälisen organisaation mahdollisuudet, Suomen parhaat tapahtuma-alan työkaverit sekä upouuden toimiston Kampissa! Etsimme ennen kaikkea positiivista kollegaa, joka innostuu kansainvälisessä kasvuyrityksessä työskentelystä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö niin lähetäthän CV:si, palkkatoiveesi ja hakemuksesi Wippii Work Oy:n kotisivujen kautta! Haku päättyy 13.1.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa pikimmiten sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Annika Puotsaari, Head of Production, Easyfairs, puh: 050-512 6263

Rekrytointia hoitaa Wippii Work Oy:n
Julia Laakso, HR Consultant
julia.laakso@wippiiwork.com tai p. 040 724 0808

Jaa tämä työpaikka: