Perustiedot

Toimiala: Kiinteistöhuolto

Sijainti: Espoo, Helsinki

Paikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen laatu: Kokoaikainen

Työpaikan ID: 7254294

Haku alkanut: 16.03.2020

Haku päättyy: 16.04.2020

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakkaamme on Espoossa toimiva pihasuunnittelua, -konsultointia sekä viherhoito ja -rakennuspalveluja tarjoava yritys. Sen viherhoitopalvelut käsittävät mm. viherhoidot, pensaiden ja puiden leikkuut. Etsimme nyt asiakkaallemme 

PUUTARHURIA

määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudelle 2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun lopussa ja päättyvät syyskuussa. Työtehtävät pitävät sisällään säästä riippuen yleisiä viheralueiden hoitoon liittyviä töitä, kuten mm. kastelua, nurmikon leikkuuta, kitkemistä, pensaiden leikkuuta sekä kemiallista torjuntaa. Etsimme itsenäistä henkilöä, jolta löytyy aiempaa kokemusta viheralalla työskentelystä ja kasvinsuojelukortti on suoritettu. Eduksi katsomme viheralan koulutuksen. 

Sinulta löytyy kyky työskennellä itsenäisesti ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Ulkotyö on sinulle tuttua, etkä säikähdä Suomen kesän vaihtelevia sääolosuhteita. Olet luotettava työntekijä, jolle huolellinen työnjälki on tärkeää. Työ alkavat suoraan työskentelykohteessa. Kohteet ovat pääosin Helsingin alueella, mutta muutamia voi myös olla Espoon ja Kirkkonummen alueella.

Työtä tehdään arkipäivisin 08:00-16:00. Palkka sovitaan osaamisen ja työkokemuksen mukaan. 

Edellytämme:
-aiempaa kokemusta viheralan työtehtävistä
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-kasvinsuojelukortin
-huolellista työotetta

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
-viheralan koulutuksen

Tarjoamme:
– mukavan kesätyön 
– kokoaikaiset työtunnit määräaikaisuuden ajalle
– hyvän perehdytyksen työtehtävään

Mikäli kiinnnostuit niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
asikaspalvelu@wippiiwork.com
020 769 8922

Jaa tämä työpaikka: