Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Vantaa

Paikkojen lukumäärä: 10

Työsuhteen laatu:

Työpaikan ID: 15730530

Haku alkanut: 08.08.2021

Haku päättyy: 31.12.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Wippii Work työllistää PostNordin Vantaan terminaaleissa yli 100 työntekijää, maanlaajuisesti PostNordilla kauttamme työskentelee jo lähes 400 työntekijää. Lue lisää yhteistyöstämme web-sivujemme uutisista: https://www.wippiiwork.com/uutiset/wippii-work-postnordin-kumppaniksi-vantaan-terminaaleihin/

Haemme jatkuvasti PostNord Oy:n palvelukseen kokeneita

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

Vantaan Osumakujalla sijaitsevaan terminaaliin.

Työtehtävässä työskennellään saapuvan ja lähtevän rekkarahdin purussa ja lajittelussa sekä erinäisissä muissa perinteisissä terminaalityötehtävissä. Työt tehdään pääosin käsin.

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Edellytämme hyvää fyysistä jaksamista sekä aikaisempaa kokemusta terminaalityötehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen mm. lavansiirtovaunun käsittelystä. 

Tyypillisimmät työvuorot ovat 4-8h kestoltaan, töitä tehdään kolmessa vuorossa ma-la välillä. Töitä on tarjolla tavaravolyymistä ja valitun työntekijän käytettävyydestä riippuen 0-5 vuoroa viikossa. Sopivan hakijan löytyessä, voimme palkata tehtävään HETI.

Suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi emme valitettavasti tällä kertaa huomioi hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa terminaalityökokemusta.

Hakijoilta odotamme:
-Täysi-ikäisyyttä
-Kokemusta terminaalityöskentelystä
-Kokemusta kolmivuorotyöstä
-Aloitteellista ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen TAI englannin kielen taitoja
-Valmiutta työskennellä fyysisissä työtehtävissä

Eduksi katsomme:
-Lavansiirtovaunun käsittelytaidot

Työhön valitulle tarjoamme:
-AKT TES mukaisen palkkauksen lisineen (alk. 15,02€/h)
-Hyvät mahdollisuudet myös lisätienesteille
-Mahdollisuuden päästä työskentelemään myös viitenä päivänä viikossa

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti vastaanota tai käsittele hakemuksia sähköpostitse tai puhelimitse.

Rekrytointia hoitaa:

Emma Harjanti

emma.harjanti(at)wippiiwork.com

Jaa tämä työpaikka: