Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Turku

Paikkojen lukumäärä: 2

Työsuhteen laatu: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Työpaikan ID: 8965339

Haku alkanut: 17.07.2020

Haku päättyy: 10.08.2020

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen kahta

TERMINAALITYÖNTEKIJÖÄÄ

toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Ovakonkadulla sijaitsevaan moderniin terminaaliin.

Työtehtävässä työskennellään saapuvan ja lähtevän rekkarahdin purussa ja lastauksessa, lajittelussa ja kirjaamisessa sekä erinäisissä muissa perinteisissä terminaalityötehtävissä. 

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä ja/tai lavansiirtovaunun käsittelystä. 

Työvuorot sijoittuvat ensisijaisesti perjantai-iltoihin ja lauantaipäiviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja voimme työllistää henkilöitä keikkaluontoisesti nopealla aikataululla. 

Lue lisää Wippii Work Oy:n ja PostNord Oy:n laajennetusta yhteistyöstä web-sivujemme uutisista: https://www.wippiiwork.com/uutiset/wippii-work-postnordin-kumppaniksi-vantaan-terminaaleihin/

Tänä syksynä rekrytoimme kymmeniä uusia työntkeijöitä Vantaan Terminaaleihin, voit tutustua ja katsoa aiheesta videon tästä linkistä: https://duunitori.fi/tyoelama/wippiiwork-postnord-terminaalin-tyopaikat/

Hakijoita odotamme:
-Kokemusta terminaali- tai varastoympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen tai englannin kielen taitoja
-Halukkuutta työskennellä fyysisissä työtehtävissä

Eduksi katsomme:
-Trukinajotaidot (Vastapainotrukki, lavansiirtovaunu)

Työhön valitulle tarjoamme:
-Erittäin modernin työympäristön
-AKT TES mukaisen palkkauksen lisineen
-Mahdollisuuden työskennellä alati kehittyvässä ympäristössä

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Ronie Oljemark
Asiakkuusjohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com

Jaa tämä työpaikka:

Muut alan työpaikat