Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Helsinki

Paikkojen lukumäärä: 10

Työsuhteen laatu: Kokoaikainen

Työpaikan ID: 16902947

Haku alkanut: 11.10.2021

Haku päättyy: 02.11.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 
Wippii Work työllistää PostNordin Vantaan ja Turun terminaaleissa yli 150 työntekijää, maanlaajuisesti PostNordilla kauttamme työskentelee jo lähes 400 työntekijää.

Haemme nyt PostNord Oy:lle kokeneita 

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ

uuteen, lokakuussa 2021 avautuneeseen terminaaliin Tampereen Pirkkalaan
 
Työtehtävässä työskennellään saapuvan ja lähtevän rekkarahdin purussa ja lajittelussa sekä erinäisissä muissa perinteisissä terminaalityötehtävissä. Työt tehdään pääosin käsin.
Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Edellytämme hyvää fyysistä jaksamista sekä aikaisempaa kokemusta terminaalityötehtävistä.
Haemme vakituisten työntekijöiden lisäksi keikkatyöntekijöitä korvaamaan mahdollisia poissaoloja. Tämä tehtävä soveltuu hyvin lisäansioita etsiville henkilöille. 
Tyypillisimmät työvuorot ovat 8h kestoltaan, työtä tehdään vuoroissa ma-la välillä aikavälillä 24:00 – 08:00 ja 14:00 – 22:00. Töitä on tarjolla 5 vuoroa viikossa ja pääpaino vuoroissa on 24:00 – 08:00.
Suuren kiinnostuksen ja kysynnän vuoksi emme valitettavasti tällä kertaa huomioi hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa terminaalityökokemusta. 
 
Hakijoilta odotamme:
-Täysi-ikäisyyttä
-Kokemusta terminaalityöskentelystä
-Kokemusta kolmivuorotyöstä
-Aloitteellista ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen TAI englannin kielen taitoja
-Valmiutta työskennellä fyysisissä työtehtävissä

Työhön valitulle tarjoamme:
-AKT TES mukaisen palkkauksen lisineen (alk. 15,02€/h)
-Hyvät mahdollisuudet myös lisätienesteille
-Mahdollisuuden päästä työskentelemään myös viitenä päivänä viikossa

 
Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti vastaanota tai käsittele hakemuksia sähköpostitse tai puhelimitse.

 
Rekrytointia hoitaa:
Pekka Väisänen
Account Director
puh. 040-629 7608
pekka.vaisanen@wippiiwork.com

Jaa tämä työpaikka: