Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Vantaa

Paikkojen lukumäärä: 2

Työsuhteen laatu: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Työpaikan ID: 4816169

Haku alkanut: 06.01.2020

Haku päättyy: 29.02.2020

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen 

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ YÖVUOORON

toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Osumakuja 1-3 osoitteessa sijaitsevaan terminaaliin. Työtehtävässä on myös mahdollista työskennellä PostNordin Vantaan Virkatiellä sijaitsevassa terminaalissa.

Työtehtävässä työskennellään saapuvan ja lähtevän rekkarahdin purussa ja lastauksessa, lajittelussa ja kirjaamisessa sekä erinäisissä muissa perinteisissä varasto- ja terminaalityötehtävissä. 

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä ja/tai lavansiirtovaunun käsittelystä. Toivomme myös perustason IT-taitoja (MS Office -tuoteperhe), jonka lisäksi katsomme eduksi kaiken osaamisen varastonhallinta- ja tuotannonohjausjärjestelmien käytöstä. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe päiville klo 22:00-06:00 vuoroihin. Tällä hetkellä etsimme osa-aikaisia tai töihin kutsuttavia työntekijöitä, joille tarjotaan noin 1-3 työvuoroa per viikko.

Lue lisää Wippii Work Oy:n ja PostNord Oy:n laajennetusta yhteistyöstä web-sivujemme uutisista: https://www.wippiiwork.com/uutiset/wippii-work-postnordin-kumppaniksi-vantaan-terminaaleihin/

Katso minkälaista PostNordilla työskentely on: https://duunitori.fi/tyoelama/wippiiwork-postnord-terminaalin-tyopaikat/

Hakijoita odotamme:
-Kokemusta terminaali- tai varastoympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen tai englannin kielen taitoja
-Halukkuutta työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä

Eduksi katsomme:
-Trukinajotaidot (Vastapainotrukki, lavansiirtovaunu)
-Aikaisemman kokemuksen varasto ja/tai terminaaliympäristön IT-järjestelmistä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-AKT TES mukaisen palkkauksen lisineen
-Mahdollisuuden työskennellä alati kehittyvässä ympäristössä

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Account Supervisor
Puh: 045-209 1055
kim.oljemark@wippiiwork.com 

Jaa tämä työpaikka: