Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Turku

Paikkojen lukumäärä: 3

Työsuhteen laatu: Osa-aikainen

Työpaikan ID: 13249784

Haku alkanut: 26.04.2021

Haku päättyy: 11.05.2021

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen ammattitaitoista 

TYÖNTÖMASTOTRUKINKULJETTAJA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen PostNordin Turussa sijaitsevaan varastoon. Työtehtävässä työskennellään ensisijaisesti vastaanotto- ja keräilytehtävien parissa. Tässä tehtävässä etenkin työntömastotrukin hyvät käsittelytaidot ovat välttämättömät, toivomme lisäksi kokemusta korkeakeräilystä.

Haemme tehtävään motivoitunutta ja sitoutuvaa henkilöä, joka aidosti haluaa tehdä töitä ja joka ei pelkää korkeita paikkoja, fyysistä työtä, rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Hyvien koneajotaitojen lisäksi katsomme eduksi kaiken aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä.

Työvuorot sijoittuvat pääosin ma-pe välille joko 06:00-14:00 tai 14:00-22:00 vuoroihin. Tarjoamme mahdollisuuden myös yötyöhön ja ylitöihin. Työsuhteet ovat luonteeltaan tarvittaessa työhön kutsuttavia, mutta työtunteja on viikkotasolla luvassa paljon – erityisesti tulevalla kesäkaudella. Työt alkavat HETI.

Hakijoita odotamme:
-Hyviä työntömastotrukin käsittelytaitoja
-Valmiutta työskennellä korkeakeräyksen parissa (7m)
-Yli 5v. kokemusta varasto- tai terminaaliympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja

Eduksi katsomme:
-Kaiken aikaisemman kokemuksen varaston työkoneiden käytöstä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-Mahdollisuuden työllistyä myös kokoaikaisesti
-Kaupan Varasto TES mukaisen palkkauksen lisineen

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta. Valitettavasti emme huomioi hakemuksia puhelimitse tai sähköpostitse.

Rekrytointia hoitaa:

Ronie Oljemark
Asiakkuusjohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722

Jaa tämä työpaikka: