Perustiedot

Toimiala: Logistiikka

Sijainti: Vantaa

Paikkojen lukumäärä: 1

Työsuhteen laatu: Osa-aikainen

Työpaikan ID: 4896568

Haku alkanut: 09.01.2020

Haku päättyy: 27.01.2020

Hae tästä

Jaa työpaikka:

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Osumakuja 1-3 osoitteessa sijaitsevaan varastoon. Työtehtävässä työskennellään ensisijaisesti tavaratalo-verkkokauppojen keräily- ja pakkaamotehtävien parissa.

Haemme tehtävään motivoitunutta ja sitoutuvaa henkilöä, joka aidosti haluaa tehdä töitä ja joka ei pelkää korkeita paikkoja, rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta työntömastokeruusta, korkeakeruusta ja varastotyöskentelystä yleisellä tasolla. 

Työvuorot sijoittuvat pääosin ma-pe välille joko 06:00-14:00 tai 14:00-22:00 vuoroihin. Tarjoamme mahdollisuuden myös yötyöhön ja ylitöihin.
Työsuhde solmitaan alkamaan määräaikaisena sekä osa-aikaisena, mutta tarjoamme realistiset mahdolliset työskennellä kokoaikaisesti – erityisesti kesäkaudella. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään helmikuussa, määräaikaisuuden arvioitu kesto on syksylle 2020 asti.

Katso minkälaista PostNordilla työskentely on: https://duunitori.fi/tyoelama/wippiiwork-postnord-terminaalin-tyopaikat/

Hakijoita odotamme:
-Kokemusta varasto- tai terminaaliympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja
-Työntömastotrukin käsittelytaitoja
-Valmiutta työskennellä korkeakeräyksen parissa (7m)

Eduksi katsomme:
-Kaiken aikaisemman kokemuksen varaston työkoneiden käytöstä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-Mahdollisuuden työllistyä myös kokoaikaisesti
-Kaupan Varasto TES mukaisen palkkauksen lisineen

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikka voidaan täyttää ennen hakuajan umpeutumistakin. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Ronie Oljemark
Operatiivinen Johtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722

Jaa tämä työpaikka: