Olemme päivittäneet tietosuoja-asetukset EU-tietosuojadirektiivien mukaisesti

uutiset / 29.5.2018

Me Wippiillä otamme GDPR:n ja sen tuoman uuden EU:n tietosuoja-asetuksen vakavasti. Olemme tehneet viimeisten kuukausien aikana Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin kanssa yhteistyössä uudet tietosuojaselosteemme, joista jokainen työnhakija, työntekijä tai vaikkapa asiakas voi käydä lukemassa tarkennukset heidän tietojensa käsittelystä täällä Wippiillä. Voit tutustua selosteisiin osoitteessa:

www.wippiiwork.com/tietosuojaselosteet/

Wippiin henkilökunta on myös saanut kattavan koulutuksen aiheesta Castrén & Snellmanin Eija Warmalta, joka puolestaan on maassamme alan johtavia tietoturvaa ja yksityisyyttä koskevan lainsäädännön asiantuntijoita. Kiitoksemme vielä Eijalle antoisasta koulutuksesta!

Yksi tietoturvaa lisäävästä uudistuksistamme on myös kehittämämme tapa, jolla jatkossa työntekijämme voivat suojatusti ja turvallisesti toimittaa meille sairauspoissaolotodistuksensa suoraan sivustomme kautta. Tästä tiedotamme työntekijöitämme erikseen.

Samalla kerrottakoon, että työntekijämme saavat 6/2018 alkaen tilinauhansa sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkeihinsa, joka myös osaltaan lisää tietoturvaa.

Kaiken ylläolevan lisäksi olemme ottaneet käyttöön suojatun sähköpostijärjestelmän, jota käytetään aina kun lähetettävät viestit sisältävät arkaluontoisia henkilötietoja (esim. henkilötunnuksen sisältävä dokumentti).

Näiden toimenpiteiden ansiosta haluamme lisätä läpinäkyvyyttä ja luottamusta toimintaamme ja ennenkaikkea tapoihimme toimia. Olitpa sitten työpaikoistamme kiinnostunut hakija tai myyntikonsulttimme tavoittelema potentiaalinen asiakas, voit olla huoletta että henkilötietosi pysyvät meillä asianmukaisesti turvassa.

Mikäli sinulle heräsi mitään kysyttävää koskien Wippiin tapaa käsitellä tietoja, tai haluat lisätietoja ylläolevista seikoista, ole yhteydessä minuun – vastaan mielelläni!

Kesäisin terveisin,

Ronie Oljemark
Palvelujohtaja

Wippii Work Oy, Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki
+358 45 343 2722, ronie.oljemark@wippiiwork.com