Esimies ja Henkilöstömessut on Messukeskuksessa 5.-6.9. järjestettävä, vuoden merkittävin henkilöstöjohdon, esimiestyön ja liikkeenjohdon ammattitapahtuma, joka tarjoaa inspiraatiota ja erilaisia näkemyksiä HR-toimintojen haasteisiin. Tänä vuonna myös Wippii Work on mukana messuilla esittelemässä joustavia ja ketteriä henkilöstöratkaisuja. Osastomme ei jäänyt huomaamatta Suomen Yrittäjät.fi toimittajalta, joka haastatteli toimitusjohtajaamme Markus Suonpäätä juttuunsa rekry-yritysten erottautumisesta kilpailluilla markkinoilla.

uutiset / 5.9.2017

Wippii Work on kasvanut viime vuodet kovalla vauhdilla ja Markus avasi Suomen Yrittäjät.fi artikkelissa taustoja nousukiidolle. Muun muassa pitkäaikaiset asiakassuhteet ja toistaiseksi voimassaolevat vuokratyösuhteet ovat oikeita aineksia takaamaan kasvuvauhti. Koko artikkelin pääset lukemaan tämän linkin kautta: https://www.yrittajat.fi/uutiset/562881-nain-rekry-yritys-erottautuu-ja-omintakeisuus-tuonut-menestysta

Messut jatkuvat vielä huomisen päivän, katsotaan mitä se tuo tullessaan! Osastoltamme löytyy tuttuja kasvoja Wippii Workin toimistolta, jotka kertovat mielellään tarkemmin yrityksemme toiminnasta ja palveluista, virkistävän Sodabar-drinkin kera.

Wippii Workin löydät messuilta osastolta 3g5.

Tervetuloa!