Vuosi 2017 on juhlavuosi meille kaikille! Suomi täyttää 100 vuotta ja Wippii Workillä juhlistettiin eilen 8 - vuotis syntymäpäivää.

uutiset / 20.10.2017

Wippii Workin tarina alkoi yliopiston kerhotiloilta kahden opiskelijan voimin vuonna 2009. Nyt, kun Wippii Workillä on ikää kahdeksan vuotta, on kaksi kasvanut kahdeksi sadaksi! Kyllä, meillä työskentelee joka kuukausi sesongista riippuen 200-300 mahtavaa työntekijää!

Sen lisäksi että vuosi 2017 on ollut jälleen voimakkaan kasvun vuosi, tässä vaiheessa vuotta jo +15%, on tähän mahtunut paljon muutakin. Seitsemäntenä vuotenaan Wippii Work on organisoinut itsensä uudelleen, luonut uusia työtehtäviä, palkannut monta uutta upeaa Wippiiläistä (Selma, Juho, Matias, Hang, Liisa, Joonas) omalle toimistolleen, uudistanut ilmeensä ja alkanut rakentamaan brändiä. Toimistomme muutti Helsingin rautatieasemaa vastapäätä Kaivokadulle, aivan Helsingin maantieteelliseen keskukseen.

Havahduin tänä vuonna siihen, että meistä on tullut isoja. Aloimme saada postia, jossa meistä puhuttiin suurtyönantajana. Tämä tarkoitti välittömästi lisää vastuuta ja velvollisuuksia. Perustin johtoryhmän, jonka jäseniksi tulivat Palvelujohtaja Ronie, HR-johtaja Laura sekä Myyntijohtaja Joonas. Tämä muutos on ollut tosi iso juttu. Nykyään teemme enemmän ja paljon isompia asioita kuin koskaan aiemmin.

Wippiin tavoite on tuplata liiketoiminta 2019 joulukuuhun mennessä. Kaikki merkit ja hyvä pöhinä viittaavat siihen, että tämä tavoite on täysin saavutettavissa. 10 vuotta – 10 miljoonan liikevaihto! Tämä tekisi meistä yhden suurimmista henkilöstöpalveluiden tarjoajista Suomessa. Edistymistämme voit seurata nettisivujemme kautta!

Tähän loppuun haluan kertoa viimeisimmästä tekemästämme oivalluksesta. Ymmärsimme, että meidän asiakkaamme eivät itseasiassa halua ”vuokrata tai rekrytoida työntekijää”, he haluavat että tekemätön työ tulee tehdyksi. Tämän oivalluksen myötä olemme aloittaneet palveluidemme kehitystyön ja asettaneet itsellemme mission: ”Meidän asiakkaillamme ei ole tekemätöntä työtä”. Tämä ajatus mielessämme tulemme keskittymään jatkossa entistäkin vahvemmin itse haasteen selättämiseen ja ratkaisun tarjoamiseen.

Kiitos kuluneista kahdeksasta vuodesta kuuluu teille kaikille ja kiitos siitä, että olette luottaneet meihin! Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä ja ponnistaa vieläkin korkeammalle!

– Markus Suonpää, CEO, Co-Founder