Viikko alkoi mieltä ylentävissä merkeissä kun yksi pääperiaatteistamme, jatkuva kasvu ja kehittyminen, sai jälleen kerran tunnustusta. Wippii Work sai Kauppalehden Vuoden Kasvuyritys- sertifikaatin edellisen kerran vuonna 2016 ja ylpeänä voimme todeta ettei vuosi 2017 jäänyt edeltäjänsä varjoon. Wippii Work sai Vuoden Kasvajayritys – Sertifikaartin myös vuodelle 2017.

uutiset / 29.1.2018

Kauppalehteen kuuluva tilinpäätösinformaatioon erikoistunut analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Luokituksessa yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään 6 eri osa-alueen: kasvun, kannattavuuden, tuloksen, maksuvalmiuden, omavaraisuuden ja riskinsietokyvyn mukaan. Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Balance Consultingin tietokannan yrityksiin että vertailtuna yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.

Vuosi 2017 oli Wippii Workille voimakkaan kasvun (+18,49%) aikaa, jota väritti useat tämän mahdollistaneet uudistukset. Tällä tiellä jatkamme myös nyt ja tulevaisuudessa. Mielestämme koskaan ei ole valmista vaan aina voi oppia uutta ja löytää tapoja tehdä asiat vieläkin paremmin. Tämä mielessä pitäen ponnistamme myös tänä vuonna entistä korkeammalle!