Tarina henkilöstöpalveluiden takana

Kun Wippii Work Oy vuonna 2009 perustettiin, tarkoituksenamme oli työllistää omia opiskelukavereitamme ja siinä ohella muutamia muita opiskelijoita. Tänä päivänä tarkoituksemme on muuttaa asiakkaidemme tekemätön työ tehdyksi ja löytää mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostava työpaikka asiakasyritystemme palveluksessa.

Tärkeimmät mittarit joita ylpeänä seuraamme ovat asiakassuhteidemme laatu ja kesto, sekä kuinka monta ihmistä kauttamme työllistyy ja kuinka pitkään he viihtyvät asiakasyrityksissämme.

Meidän periaatteemme

Töiden tekeminen yhdessä, tiimityö on avainasemassa toiminnassamme. Me olemme yhdessä enemmän. Tarvittaessa kaikkien Wippii Workin toimihenkilöiden resurssit kootaan yhteen jotta tilanteesta riippumatta päästään parhaaseen lopputulokseen.

Meidän kanssa on kivaa tehdä töitä. Meille on tärkeää että yhteistyöstä kanssamme jää taskuun onnistumisen lisäksi hyvä fiilis. Meillä on kivaa myös tehdä töitä. Töiden tekemiseen- ja siihen, että töissä on hauskaa, suhtaudutaan meillä yhtä tosissaan.

Meille luotettavuus, palvelun tuottaminen suoraselkäisesti ja vastuullisesti on sekä velvollisuus, että kunnia-asia ja koemme tämän yhtenä pitkäaikaisten asiakkuuksien kulmakivistä. Meillä työnhakijat ja palvelumme käyttäjät nähdään yhtä lailla asiakkaina.

Me ei tyydytä. Me uskomme jatkuvaan kasvuun ja kehitykseen. Mielestämme koskaan ei ole valmista, vaan aina voi oppia uutta ja löytää tapoja tehdä asiat vieläkin paremmin. Aina voi kiivetä muita korkeammalle! Tästä tunnustuksena vuonna 2016 saimme Kauppalehdeltä Vuoden Kasvuyritys -sertifikaatin. Olemme aina innokkaita miettimään vaihtoehtoisia toimintatapoja jotta voimme palvella juuri sinua vieläkin paremmin!