Tarina henkilöstöpalveluiden takana

Kun Wippii Work Oy vuonna 2009 perustettiin, tarkoituksenamme oli työllistää omia opiskelukavereitamme ja siinä ohella muutamia muita opiskelijoita. Tänä päivänä tarkoituksemme on löytää mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostava työpaikka asiakasyritystemme palveluksessa ja samalla kehittää asiakasyritystemme liiketoimintaa.

Tärkeimmät mittarit joita ylpeänä seuraamme ovat työhyvinvointi, asiakastyytyväisyys sekä -uskollisuus, joiden avulla syntyy mielestämme kestävää liiketoimintaa.

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti työhyvinvointia työyhteisöissä, koska työntekijöiden työterveys ja yleinen hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Hyvinvoinnin vaikutukset ylettyvät laajalle: Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle arvokas voimavara ja työyhteisön tehokkuus kulkee käsikädessä yleisen työhyvinvoinnin kanssa. 

Meidän periaatteemme

Töiden tekeminen yhdessä, tiimityö on avainasemassa toiminnassamme. Me olemme yhdessä enemmän. Tarvittaessa kaikkien Wippii Workin toimihenkilöiden resurssit kootaan yhteen, jotta tilanteesta riippumatta päästään parhaaseen lopputulokseen.

Meille luotettavuus, palvelun tuottaminen suoraselkäisesti ja vastuullisesti on sekä velvollisuus, että kunnia-asia jonka koemme yhtenä tärkeimmistä kulmakivistä kaikille sidosryhmille.