Tarina henkilöstöpalveluiden takana

Kun Wippii Work Oy vuonna 2009 perustettiin, tarkoituksenamme oli työllistää omia opiskelukavereitamme ja siinä ohella muutamia muita opiskelijoita. Tänä päivänä tarkoituksemme on muuttaa asiakkaidemme tekemätön työ tehdyksi ja löytää mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostava työpaikka asiakasyritystemme palveluksessa.

Tärkeimmät mittarit joita ylpeänä seuraamme ovat työviihtyvyys, asiakastyytyväisyys ja uskollisuus sekä liiketoimintamme kasvu%. Jokainen näistä on kirkkaasti plussalla.

Olemme asettaneet itsellemme myös uuden haasteen. Tavoitteemme on kyetä paikkamaan kahdessa tunnissa jokainen sairaspoissaolo keikkatiimi.fi palvelumme kautta. Olemme jo saavuttaneet yli 90%:n täyttöasteen, ja tarkoitus on nousta 100%:n 2020 loppuun mennessä. Tätä haastetta varten kehitimme mobiiliaplikaation, joka on otettu innostuneesti käyttöön kaikilla asiakkaillamme.

Meidän periaatteemme

Töiden tekeminen yhdessä, tiimityö on avainasemassa toiminnassamme. Me olemme yhdessä enemmän. Tarvittaessa kaikkien Wippii Workin toimihenkilöiden resurssit kootaan yhteen jotta tilanteesta riippumatta päästään parhaaseen lopputulokseen.

Meidän kanssa on kivaa tehdä töitä. Meille on tärkeää että yhteistyöstä kanssamme jää taskuun onnistumisen lisäksi hyvä fiilis. Meillä on kivaa myös tehdä töitä. Töiden tekemiseen- ja siihen, että töissä on hauskaa, suhtaudutaan meillä yhtä tosissaan.

Meille luotettavuus, palvelun tuottaminen suoraselkäisesti ja vastuullisesti on sekä velvollisuus, että kunnia-asia ja koemme tämän yhtenä pitkäaikaisten asiakkuuksien kulmakivistä. Meillä työnhakijat ja palvelumme käyttäjät nähdään yhtä lailla asiakkaina.

Me ei tyydytä. Me uskomme jatkuvaan kasvuun ja kehitykseen. Mielestämme koskaan ei ole valmista, vaan aina voi oppia uutta ja löytää tapoja tehdä asiat vieläkin paremmin. Aina voi kiivetä korkeammalle! Olemme kasvaneet toimialaamme nopeammin käytännössä jokaisena vuonna. Edes korona ei pilannut tätä kasvua, vaan kasvamme myös vuonna 2020 noin 50%:a.

Olemme saaneet useana vuonna peräkkäin Kauppalehdeltä Vuoden Kasvuyritys -sertifikaatin. Ja kun nykyisiä kasvulukuja katsoo, niin samanlaisia papereita saadaan kehystää myös vuosina 2020 ja 2021.

-Markus Suonpää, toimitusjohtaja