Siirry sisältöön

Headhunting ja suorarekrytointi

Löydä yrityksellesi tärkeät avainhenkilöt!

 

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii yritykselle, joka haluaa palkata parhaan työntekijän suoraan omaan palvelukseensa ja varmistaa, että rekrytointipäätös on paras mahdollinen.

Miten palvelu toimii?

Tässä palvelussa riittää, että kerrotte meille, minkälaista työntekijää etsitte. Tämän jälkeen suunnittelemme viestinnän, työpaikkailmoitukset ja mainokset sekä teemme aktiivista kontaktointia verkostoissa (esim. Linkedin). Haastatteluiden jälkeen esittelemme parhaiten tehtävään soveltuvat ehdokkaat.

Mitä palvelu maksaa?

Emme laskuta asiakkaitamme etukäteen, vaan työmme kustannus perustuu tuloksiin. Laskutamme vasta kun oikea työntekijä löydetään ja hänet palkataan tehtävään. Hinnoittelemme palvelun laskutuskertoimella, joka suhteutetaan etsittävän työntekijän kuukausipalkkaan.

Kuinka nopeasti työntekijä löytyy?

Saat arvion prosessin kestosta rekrytoinnin kartoitusvaiheessa. Prosessin nopeuteen vaikuttaa tehtävän haasteellisuus, työntekijöiden irtisanomisajat sekä asiakkaamme oma aikataulu.

Sen oikean ammattilaisen metsästäminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä, mutta meillä on siihen keinot – ja takuu.

Koeaikaturva ja joustavuus

Sen oikean ammattilaisen metsästäminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä, mutta meillä on siihen keinot – ja takuu. Kaikissa rekrytoinneissamme on aina koeaikaturva, joka pienentää yrityksellesi koituvaa riskiä. Mikäli työsuhde päättyy esimerkiksi koeajalla, teemme korvaavan rekrytoinnin sopimuksen mukaan joko maksutta tai 50% alkuperäisestä kustannuksesta. Lisäksi voit halutessasi yhdistää vuokra- ja suorarekrytoinnin palveluitamme aloittamalla uuden työntekijän kanssa työsuhteen vuokrana, jonka jälkeen työntekijä vasta siirtyy yritykseesi.

Rekrytoinneissa on aina laatutakuu.

Kun tilaat meiltä henkilöstöä, niin rekrytointeihin kuuluu laatutakuu.

Lue lisää

Ajankohtaista

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

PostNord Oy haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parhaan asiakaspalvelukokemuksen logistiikan alalla. Reakt Direct S.L. on PostNord…

Lue lisää
Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja

Nopea, mutta hallittu kasvu vaatii oikeanlaisia resursseja ja osaamista. Rekrytointi on aina haaste organisaatiolle, mutta…

Lue lisää
Blogit

Hakijakokemus rekrytoinnissa – Näin luot onnistuneen rekrytointiprosessin

Mitä hakijakokemus on? Miksi se on yritykselle tärkeää?  Oletko pohtinut, millainen kuva yrityksestänne välittyy muille…

Lue lisää