Paras vaihtoehto silloin, kun henkilökuntamäärää päätetään kasvattaa.

Kenelle palvelu sopii?

Kun haluat saada käyttöösi parhaan työntekijän, mutta samalla minimoida oman työaikasi käytön ja varmistaa, että rekrytointipäätöksesi on paras mahdollinen!
Tarjoamme pääkaupunkiseudun laadukkainta henkilöstövuokrauspalvelua ilman monimutkaisia sopimuksia tai muita hidasteita. Pääset käyttämään palveluamme nopeasti ja tarvittaessa saat työntekijän töihin jopa parissa tunnissa tilauksesta.

Miten palvelu toimii?

Riittää, että kerrotte meille, minkälaista työntekijää etsitte. Tämän jälkeen me luomme yhteistyössä asiakkaan kanssa työpaikkailmoitukset ja mainokset, käymme läpi suurimmat CV-pankit, sekä teemme aktiivista kontaktointia verkostoissa (esim. Linkedin). Haastatteluiden jälkeen esittelemme parhaiten tehtävään soveltuvat ehdokkaat.
Kun työntekijä on valittu, teemme hänen kanssaan työsopimuksen ja hoidamme koko työsuhteen ajan kaikki työnantajaveloitteet. Teidän tehtäväksenne jää työhön perhdyttäminen, työnjohto ja valvonta.

Mitä palvelu maksaa?

Henkilöstövuokrauksessa maksatte vain tehdyistä tunneista, eli mikäli ette löydä kauttamme sopivaa työntekijää, ei kustannuksiakaan synny.
Hinnoittelemme palvelun laskutuskertoimella, joka sisältää kaikki vuokraamisesta syntyvät kustannukset. Näitä ovat mm. sosiaali-, eläke-, vakuutus- ja muut voimassa olevat lakisääteiset kulut sekä meidän hallinnolliset kulumme. Kertoimeen sisältyvät myös mahdolliset toimialan työehtosopimuksesta kuuluvat lisäkulut.

Kuinka nopeasti työntekijä löytyy?

Saat arvion prosessin kestosta rekrytoinnin kartoitusvaiheessa. Prosessin nopeuteen vaikuttaa tehtävän haasteellisuus, työntekijöiden irtisanomisajat sekä asiakkaamme oma aikataulu.

Myynti:


Janette Heltimoinen

Sales Manager & Marketing Coordinator
+358 40 777 5564
janette.heltimoinen@wippiiwork.com