Siirry sisältöön

Tietosuoja

Tältä sivulta löydät GDPR tietosuojaselosteemme. GDPR tulee sanoista General Data Protection Regulation (yleinen tietosuoja-asetus). Se on henkilötietojen käsittelyä sääntelevä laki, jota alettiin soveltaa kaikissa EU-maissa keväällä 2018.

Tietosuojaselosteet

 

Olemme laatineet D-Fence Oy:n asiantuntijoiden kanssa tietosuojaselosteemme. Jokainen työnhakija, työntekijä tai vaikkapa asiakas voi käydä lukemassa tarkennukset heidän tietojensa käsittelystä yrityksessämme. Voit tutustua selosteisiin allaolevista linkeistä:

Asiakkaita koskeva rekisteriseloste
Henkilötietorekisteri
Rekrytointirekisteri

Löydät tältä sivulta myös Whistle Blowing -viestintäkanavamme, jonka avulla voit ottaa meihin yhteyttä nimettömästi esim. arkaluontoisissa asioissa, joissa haluat säilyttää anonymiteetin lain edellyttämällä tavalla koko viestiketjun ajan.

Henkilökuntamme on myös saanut kattavan koulutuksen aiheesta Castrén & Snellmanin Eija Warmalta, joka on maassamme alan johtava tietoturvaa ja yksityisyyttä koskevan lainsäädännön asiantuntija.

Mikäli sinulle heräsi mitään kysyttävää koskien Wippiin tapaa käsitellä tietoja, tai haluat lisätietoja ylläolevista seikoista, ole yhteydessä minuun – vastaan mielelläni!

Parhain Terveisin,

Joonas Hyttinen
joonas.hyttinen@wippiiwork.com

Joonas Hyttinen Tietohallintojohtaja