Siirry sisältöön

Vuokratyövoima

Mitä on henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokrauksella tarkoitetaan työskentelyn muotoa, jossa työntekijää etsivä yritys (käyttäjäyritys) vuokraa tarvitsemansa osaajan käyttöönsä sen sijaan, että palkkaisi tämän itse.


Milloin henkilöstövuokrausta käytetään?
Vuokratyötä hyödynnetään yrityksissä, joissa halutaan parantaa henkilöstön saatavuutta. Monilla yrityksillä on toimintoja, joissa tarvitaan henkilöstöä tuottamaan palvelua asiakkaalle kellon ympäri. Henkilöstövuokrauksella varmistetaan, että paikalla on aina osaavaa henkilöstöä.

Moderni henkilöstövuokraus voi kehittää liiketoimintaa
Nykyään henkilöstövuokraus on monelle yritykselle mahdollisuus ulkoistaa myös henkilöstöhallinta osaavalle kumppanille, eikä sitä tehdä vain rekrytointi tai saatavuus edellä. Rekrytointiyrityksillä on monesti osaamista, jota yritykset voivat hyödyntää henkilöstöhallinnon kehittämisessä. Esimerkiksi rekrytointi, viestintä, rekrymarkkinointi, henkilöstökyselyt, palkanlaskenta ja sen tukitoiminnot ovat erikoisosaamistamme, joissa tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme. Menestyksekäs osaajien etsiminen, työpaikkailmoitusten tekeminen, haastatteleminen, viestintä ja hallinnointi vaatii runsaasti aikaa ja osaamista.

Menestyksekäs osaajien etsiminen, työpaikkailmoitusten tekeminen, haastatteleminen, viestintä ja hallinnointi vaativat runsaasti aikaa ja osaamista.

Henkilöstövuokraus käytännössä
Huolehdimme vuokratyöntekijöiden työnantajamaksuista, palkanlaskennasta, työvuorojen suunnittelusta (valinnainen), korvaushakemuksista, työsopimusten teosta sekä teemme asiakkaalle raportit palkanmaksuun ja laskutukseen liittyen. Henkilöstövuokraus auttaa kehittämään mm. henkilöstöhallintoa, työvoiman saatavuutta, kustannustehokkuutta sekä henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä.

Kysy lisää palveluistamme henkilöstövuokraukseen liittyen!

Ota yhteyttä

Lataa ilmainen henkilöstövuokrauksen opas yrityksille.

Ajankohtaista

Blogit

Henkilöstövuokraus edut yritykselle – Miksi henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus – vastaus nykyajan rekrytoinnin ja työelämään haasteisiin? Henkilöstövuokraus on lähivuosina kasvattanut suosiotaan vastata työmarkkinoiden…

Lue lisää
Uutiset

Wippii Work ja 020202 aloittavat yhteistyön asiakaspalvelussa

Olemme aloittaneet yhteistyön 02 Taksin kanssa koskien Suomen asiakaspalvelutoimintoja. Tavoitteenamme on ottaa henkilöstöhallinnosta ote ja…

Lue lisää
Blogit

Monilla toimialoilla on nyt kova työvoimapula – Miten onnistua rekrytoinnissa?

​​Keskuskauppakamarin 1 300 jäsen­ yritykselleen tekemän kyselyn perusteella lähes 75 prosenttia yrityksistä kokee pulaa tai paljon pulaa…

Lue lisää