Siirry sisältöön

Valitse kumppaniksi meidät, niin rekrytointisi siirtyy uudelle tasolle!

Työyhteisö on kokonaisuus, joka muodostuu oikeista osaajista, hyvinvoinnista ja johtamisesta. Autamme sinua kehittämään tätä kokonaisuutta ja mahdollistamaan liiketoimintasi kasvun.

 

Saat asiakkaanamme niin henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, hyvinvointi-, valmennus- kuin työkykypalvelut. Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret yksityiset yritykset sekä julkisen sektorin toimijat, kunnat ja kaupungit.

Rekrymarkkinoinnilla
voit lisätä hakijoiden
määrää merkittävästi!

Miksi hakijakokemus on tärkeää rekrytoinnissa?

Asiakkaitamme

Wippii Work PostNordin kumppaniksi Vantaan terminaaleihin
Wippii Work ja Oda-verkkoruokakauppa yhteistyöhön
Wippii Work ja 020202 aloittavat yhteistyön asiakaspalvelussa

Onko rekrytoinnissamme laatutakuu?

Rekrytoinnissa voi tulla joskus vastaan tilanteita, jossa joko työntekijä lopettaa omasta tahdostaan tai yritys irtisanoo työntekijän koeajalla. Meillä on yrityksille käytössä laatutakuu, joka varmistaa, että maksat vain onnistuneista rekrytoinneista.

Haluatko lisätietoa rekrytointitakuustamme?

Aktiivisuus

Viemme rekrytointiprosessit tehokkaasti ja laadukkaasti alusta loppuun ja viestimme etenemisestä aktiivisesti sekä asiakkaalle että hakijalle.

Täsmällisyys

Rekrytointiprosesseissamme korostuvat täsmällisyys ja oikea-aikaisuus niin asiakasyritysten kuin työnhakijoiden suuntaan.

Ammattitaito

Ammattitaitoiset ja koulutetut rekrytoijamme toimivat markkinointi- ja sisältöasiatuntijoiden kanssa muodostaen parhaat keinot rekrytointien onnistumiseksi.

Luotettavuus

Panostamme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja jokainen asiakkuus on meille yhtä tärkeä.

Ajankohtaista

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

PostNord Oy haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parhaan asiakaspalvelukokemuksen logistiikan alalla. Reakt Direct S.L. on PostNord…

Lue lisää
Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja

Nopea, mutta hallittu kasvu vaatii oikeanlaisia resursseja ja osaamista. Rekrytointi on aina haaste organisaatiolle, mutta…

Lue lisää
Blogit

Hakijakokemus rekrytoinnissa – Näin luot onnistuneen rekrytointiprosessin

Mitä hakijakokemus on? Miksi se on yritykselle tärkeää?  Oletko pohtinut, millainen kuva yrityksestänne välittyy muille…

Lue lisää