Siirry sisältöön

Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilöstö on kilpailuetu

Työhyvinvointiin panostaminen on tärkeää, koska kilpailu osaavista ja motivoituneista työntekijöistä kasvaa. Yksinkertaistettuna työhyvinvoinnilla tarkoitetaan kokonaisuutta, jonka muodostaa työ, mielekkyys, terveys, turvallisuus ja hyvinvointi. Työhyvinvointia lisäävät muun muassa ammattitaitoinen johtaminen, työyhteisön ilmapiiri sekä työntekijöiden ammattitaito. Hyvinvoivat työntekijät ovat meille kunnia-asia ja ylpeyden aihe. Uskomme, että työntekijä on yritykselle arvokas voimavara ja työyhteisön tehokkuus kulkee käsi kädessä yleisen työhyvinvoinnin kanssa.

Hyvinvoiva henkilöstö luo edellytykset yrityksen tuottavuudelle.

Hyvinvointi ja tuottavuus

Tällä hetkellä monella eri alalla on osaajapula eli osaamista kysytään enemmän, kuin sitä tarjotaan. Yrittäjägallup:n mukaan vuonna 2021 jopa 63 prosentilla työnantajayrityksistä oli vaikeuksia löytää osaavaa työvoimaa. Olemme huomanneet, että yritykset jotka aidosti panostavat työntekijöidensä hyvinvointiin nauttivat huomattavasta kilpailuedusta työntekijöiden rekrytoinnissa ja sitouttamisessa puhumattakaan hyvinvoivien työntekijöiden suorasta merkityksestä yrityksen kannattavuuteen. Hyvinvoiva henkilöstö luo edellytykset yrityksen tuottavuudelle.

Jos yritys halua olla houkutteleva työnantaja sen on panostettava viihtyvyyteen työpaikalla ollakseen kilpailukykyinen suhteessa muihin. Seuraamme työyhteisöissä hyvinvointia säännöllisesti henkilöstölle tehtävien kyselyiden avulla. Tuotamme kyselytulosten avulla lisäarvoa rekrytoinnin lisäksi myös muihin liiketoiminnan osa-alueisiin.

Toimimme työnantajien kanssa, jotka ovat vastuullisia ja sitoutuneita kehittämään työhyvinvointia.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja

Nopea, mutta hallittu kasvu vaatii oikeanlaisia resursseja ja osaamista. Rekrytointi on aina haaste organisaatiolle, mutta…

Lue lisää
Blogit

Miksi työhyvinvointi on yhä tärkeämpää? Hyvinvoinnin kehittäminen auttaa yrityksiä ja työntekijöitä kohtaamaan paremmin

Työhyvinvointi työpaikalla – Mistä se koostuu? Yksinkertaistettuna työhyvinvoinnilla tarkoitetaan kokonaisuutta, jonka muodostaa työ, mielekkyys, terveys,…

Lue lisää
Blogit

Hyvän työpaikan tunnusmerkit? Ota selvää mitkä asiat kertovat hyvästä työpaikasta!

Työpaikka, jossa viihdyt? 4 hyvän työpaikan tunnusmerkkiä   Miten määritellä, mikä on hyvä työpaikka? Työpaikkoja…

Lue lisää