Siirry sisältöön

Keskitymme osaamiseen ja sen kehittämiseen

Wippii Work -konserni on 2009 vuonna perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Kehitämme työelämää paremmaksi niin työntekijöille kuin työnantajille.

Wippii Work on vuonna 2009 perustettu henkilöstöalan palveluita tarjoava yritys. Työllistämme kuukaudessa yli 700 työntekijää. Toimihenkilöinä meillä työskentelee henkilöstöalan asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus eri toimialojen rekrytoinneista ja henkilöstöhallinnosta.

 

 

Tausta ja historia

Wippii Work Oy perustettiin vuonna 2009 ja tarkoituksena oli silloin työllistää opiskelijoita eri ammatteihin. Tänä päivänä pyrimme löytämään mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostavan työpaikan asiakasyritystemme palveluksessa uratilanteesta riippumatta ja samalla autamme asiakasyrityksiämme kehittämään henkilöstöhallintoa ja liiketoimintaa.

Tärkeimmät mittarit joita seuraamme ovat työhyvinvointi, asiakastyytyväisyys sekä -uskollisuus, joiden avulla syntyy mielestämme kestävää liiketoimintaa.

Hyvinvoinnin vaikutukset ylettyvät laajalle: Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle arvokas voimavara ja työyhteisön tehokkuus kulkee käsikädessä yleisen työhyvinvoinnin kanssa. 

728

Työntekijää

4648

Rekrytointia tehty

23914

Työhaastattelua

20M€

Liikevaihto

Ajankohtaista

Uutiset

InfoCare on nyt osa Onitio konsernia

Onitio on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden IT-palvelualalla ja pyrkii edelleen kasvamaan yhdessä kumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa.…

Lue lisää
Uutiset

Lehtipiste ja Pakettipiste aloittavat yhteistyön Wippii Work konsernin kanssa

Lehtipiste on koko Suomen kattava jakelu- ja markkinointiyhtiö. Sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 91…

Lue lisää
Blogit

Työhyvinvointi kilpailuetuna ja palautumisen merkitys työssä

Hyvinvoiva henkilöstö on kilpailuetu yritykselle. Työhyvinvointiin panostaminen on tärkeää, sillä kilpailu osaavasta ja motivoituneesta työvoimasta…

Lue lisää