Siirry sisältöön

Keskitymme osaamiseen ja sen kehittämiseen

Wippii Work -konserni on 2009 vuonna perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Kehitämme työelämää paremmaksi niin työntekijöille kuin työnantajille.

Wippii Work on vuonna 2009 perustettu henkilöstöalan palveluita tarjoava yritys. Työllistämme kuukaudessa yli 700 työntekijää. Toimihenkilöinä meillä työskentelee lähes 30 henkilöstöalan ammattilaista, joilla on pitkä kokemus eri toimialojen rekrytoinneista.

 

 

Tausta ja historia

Wippii Work Oy perustettiin vuonna 2009 ja tarkoituksena oli silloin työllistää opiskelijoita eri ammatteihin. Tänä päivänä pyrimme löytämään mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostavan työpaikan asiakasyritystemme palveluksessa uratilanteesta riippumatta ja samalla autamme asiakasyrityksiämme kehittämään henkilöstöhallintoa ja liiketoimintaa.

Tärkeimmät mittarit joita seuraamme ovat työhyvinvointi, asiakastyytyväisyys sekä -uskollisuus, joiden avulla syntyy mielestämme kestävää liiketoimintaa.

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti työhyvinvointia työyhteisöissä, koska työntekijöiden työterveys ja yleinen hyvinvointi ovat meille tärkeitä.


Hyvinvoinnin vaikutukset ylettyvät laajalle: Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle arvokas voimavara ja työyhteisön tehokkuus kulkee käsikädessä yleisen työhyvinvoinnin kanssa. 

717

Työntekijää

4056

Rekrytointia tehty

21091

Työhaastattelua

20M€

Liikevaihto

Ajankohtaista

Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja

Nopea, mutta hallittu kasvu vaatii oikeanlaisia resursseja ja osaamista. Rekrytointi on aina haaste organisaatiolle, mutta…

Lue lisää
Blogit

Hakijakokemus rekrytoinnissa – Näin luot onnistuneen rekrytointiprosessin

Mitä hakijakokemus on? Miksi se on yritykselle tärkeää?  Oletko pohtinut, millainen kuva yrityksestänne välittyy muille…

Lue lisää
Blogit

Miksi työhyvinvointi on yhä tärkeämpää? Hyvinvoinnin kehittäminen auttaa yrityksiä ja työntekijöitä kohtaamaan paremmin

Työhyvinvointi työpaikalla – Mistä se koostuu? Yksinkertaistettuna työhyvinvoinnilla tarkoitetaan kokonaisuutta, jonka muodostaa työ, mielekkyys, terveys,…

Lue lisää