Siirry sisältöön

Keskitymme osaamiseen ja sen kehittämiseen

Wippii Work -konserni on 2009 vuonna perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Kehitämme työelämää paremmaksi niin työntekijöille kuin työnantajille.

Wippii Work on vuonna 2009 perustettu henkilöstöalan palveluita tarjoava yritys. Työllistämme kuukaudessa yli 700 työntekijää. Toimihenkilöinä meillä työskentelee henkilöstöalan asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus eri toimialojen rekrytoinneista ja henkilöstöhallinnosta.

 

 

Tausta ja historia

Wippii Work Oy perustettiin vuonna 2009 ja tarkoituksena oli silloin työllistää opiskelijoita eri ammatteihin. Tänä päivänä pyrimme löytämään mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostavan työpaikan asiakasyritystemme palveluksessa uratilanteesta riippumatta ja samalla autamme asiakasyrityksiämme kehittämään henkilöstöhallintoa ja liiketoimintaa.

Tärkeimmät mittarit joita seuraamme ovat työhyvinvointi, asiakastyytyväisyys sekä -uskollisuus, joiden avulla syntyy mielestämme kestävää liiketoimintaa.

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti työhyvinvointia työyhteisöissä, koska työntekijöiden työterveys ja yleinen hyvinvointi ovat meille tärkeitä.


Hyvinvoinnin vaikutukset ylettyvät laajalle: Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle arvokas voimavara ja työyhteisön tehokkuus kulkee käsikädessä yleisen työhyvinvoinnin kanssa. 

728

Työntekijää

4248

Rekrytointia tehty

22314

Työhaastattelua

20M€

Liikevaihto

Ajankohtaista

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

  PostNord Oy haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parhaan asiakaspalvelukokemuksen logistiikan alalla. Reakt Direct S.L. on…

Lue lisää
Uutiset

Wippii Work täytti 13 vuotta – Ennätysnopean kasvun siivittämänä

”Olemme tehneet tämän yhdessä!” Wippii Work aloitti neljännentoista toimintavuoden vahvan ja ennätysnopean kasvun siivittämänä. Liikevaihtomme…

Lue lisää
Työntekijätarinat

Asiakasneuvojasta esihenkilöksi puolessa vuodessa – Kimmo kertoo Lähilogistiikan mahdollisuuksista.

Kimmo 44, Esihenkilö Lähilogistiikka: Yli kymmenen vuotta sitten Iisalmesta Helsinkiin muuttanut Kimmo on ennen nykyistä…

Lue lisää