Siirry sisältöön

Keskitymme osaamiseen ja sen kehittämiseen

Wippii Work -konserni on 2009 vuonna perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Kehitämme työelämää paremmaksi niin työntekijöille kuin työnantajille.

Wippii Work on vuonna 2009 perustettu henkilöstöalan palveluita tarjoava yritys. Työllistämme kuukaudessa yli 700 työntekijää. Toimihenkilöinä meillä työskentelee henkilöstöalan asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus eri toimialojen rekrytoinneista ja henkilöstöhallinnosta.

 

 

Tausta ja historia

Wippii Work Oy perustettiin vuonna 2009 ja tarkoituksena oli silloin työllistää opiskelijoita eri ammatteihin. Tänä päivänä pyrimme löytämään mahdollisimman monelle ihmiselle kiinnostavan työpaikan asiakasyritystemme palveluksessa uratilanteesta riippumatta ja samalla autamme asiakasyrityksiämme kehittämään henkilöstöhallintoa ja liiketoimintaa.

Tärkeimmät mittarit joita seuraamme ovat työhyvinvointi, asiakastyytyväisyys sekä -uskollisuus, joiden avulla syntyy mielestämme kestävää liiketoimintaa.

Hyvinvoinnin vaikutukset ylettyvät laajalle: Hyvinvoiva työntekijä on yritykselle arvokas voimavara ja työyhteisön tehokkuus kulkee käsikädessä yleisen työhyvinvoinnin kanssa. 

728

Työntekijää

4648

Rekrytointia tehty

23914

Työhaastattelua

20M€

Liikevaihto

Ajankohtaista

Työntekijätarinat

Emily kertoo työstään – Monipuolinen asiakaspalvelutyö Lähilogistiikalla

Emily on 21-vuotias opiskelija, joka haaveilee luonnontieteilijän urasta. Hän päätyi töihin Lähilogistiikalle ystävänsä suosituksesta. Työssään…

Lue lisää
Työntekijätarinat

Ville Lithovius kertoo työstään asiakaspalvelijana 020202 Palvelut Oy:llä

Nollakakkosella työskentelevä 42-vuotias Ville on alun perin kotoisin Helsingistä. Hän on opiskellut aiemmin liiketaloutta ja…

Lue lisää
Blogit

Turvallisempi työympäristö: Menestystarinamme työturvallisuuden parantamisessa

Vertailtaessa vuotta 2023 vuoteen 2022, on Wippii Work -konsernissa saavutettu merkittävä parannus työturvallisuuden saralla. Vuonna…

Lue lisää