Siirry sisältöön

Toimialat

Voit tilata meiltä henkilöstöä logistiikan, asiakaspalvelun, kiinteistöhuollon, taloushallinnon, tietoliikenteen sekä toimiston eri tehtäviin. Palvelumme toimii näillä toimialoilla Suomessa.

Logistiikka ja varasto

Olemme yksi Suomen suurimmista logistiikka-alan henkilöstöpalveluyrityksistä. Toimimme useiden tunnettujen yritysten kumppanina sisälogistiikassa sekä kuljetustehtävissä.

Työllistämme päivittäin yli 400 logistiikka-alan osaajaa ja toimintaamme johtaa useat eri logistiikka-alan ammattilaiset.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Etsitkö työntekijöitä asiakaspalveluun tai kumppania, jolla löytyy kokemusta asiakaspalvelun ulkoistamisesta?

Tarjoamme ratkaisuja asiakaspalvelun rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon toimintoihin. Meillä on myös runsaasti kokemusta asiakaspalvelun ulkoistamisesta.

Lue lisää

Kiinteistöhuolto

Etsitkö kumppania kiinteistöjen tai ulkoalueiden hoitoon? Jos etsit osaavaa kumppania kiinteistöalan rekrytointeihin tai alihankintaan, ota yhteyttä. Olemme toimineet kiinteistöalalla pitkään monissa eri kunnostus- ja ylläpitotehtävissä.

Meillä on useita asiakkaita sekä julkishallinnon, että yksityisen sektorin puolella.

Lue lisää

IT

Etsitkö osaavaa kumppania IT alalle? Haetko kumppania rekrytointiin esimerkiksi sovelluskehittäjien tai testiautomaation osaajien löytämiseksi? Vai etsitkö kumppania it-tukeen, jolta löytyy useiden vuosien kokemus alalta?

Tarjoamme alan parasta rekrytointi- ja markkinointiosaamista, jotta voit kasvaa parhaiden työntekijöiden avulla.

Lue lisää

Taloushallinto

Onko sinulla haaste löytää osaavaa ja sitoutuvaa kirjanpitäjää tai taloushallinnon asiantuntijaa yritykseesi?

Meillä on pitkä kokemus talousalan ammattilaisten rekrytoinneista aina konserni- ja pörssiyrityksiin asti.

Lue lisää