Siirry sisältöön

Laadukasta palvelua taloyhtiöille ja kiinteistöille

Palvelumme kattaa huoneistojen, yleisten tilojen ja ympäristön ylläpitotehtävät ja työntekijöillämme on aina vaatimusten mukainen varustus.

Palvelua koko kiinteistön elinkaaren ajaksi

Teemme kiinteistöalan henkilöstövuokrausta ja työntekijämme toimivat huoneistojen, yleisten tilojen ja ympäristön ylläpitotehtävissä. Näihin kuuluvat esimerkiksi talojen ja kiinteistöjen tilojen tyhjennykset, ulkoalueiden siivous- ja kunnostustyöt kuten hiekannostot, nurmikonleikkuu, liputukset, ja erilaiset korjaustyöt. Työntekijöillämme on aina käytössään alan edellyttämä varustus.

Asiakkaidemme kokemuksia

Kokemukset

Newsec kertoo kokemuksiaan asiakkaana

Etsitkö osaavaa kumppania kiinteistöjen ja ulkoalueiden hoitoon?

Toimimme kiinteistöhuollossa yhteystyössä monien taloyhtiöiden ja kiinteistö-alan yritysten kanssa. Työllistämme muun muassa isännöitsijöitä, kiinteistönhoitajia, ulkoaluetyöntekijöitä ja automaatioasentajia.

Tarjoamme laadukasta palvelua taloyhtiöille ja kiinteistöille.

Voit tilata meiltä työntekijät lähes kaikkiin kiinteistöhuollon tehtäviin ja työn aloittaminen onnistuu usein nopeasti riippuen tehtävän sijainnista ja projektin luonteesta. Hoidamme työntekijöille aina myös vaatimusten mukaiset varusteet.

Löydät meiltä monipuolista ja asiantuntevaa osaamista kiinteistöhuollon eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Matias Merinen
Rekrytointiasiantuntija, Wippii Work Oy

”Matias on toiminut kiinteistöalan rekrytointien, alihankinnan sekä urakoinnin vastuuhenkilönä jo lähes 10 vuotta. Hänellä on kokemusta monien eri kiinteistöjen ylläpitoon liittyvien projektien henkilöstöasioista, urakoinnin suunnittelusta ja toteutuksista.”

Lähetä viesti

Ajankohtaista

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

PostNord Oy haluaa tarjota asiakkailleen Suomen parhaan asiakaspalvelukokemuksen logistiikan alalla. Reakt Direct S.L. on PostNord…

Lue lisää
Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja

Nopea, mutta hallittu kasvu vaatii oikeanlaisia resursseja ja osaamista. Rekrytointi on aina haaste organisaatiolle, mutta…

Lue lisää
Blogit

Hakijakokemus rekrytoinnissa – Näin luot onnistuneen rekrytointiprosessin

Mitä hakijakokemus on? Miksi se on yritykselle tärkeää?  Oletko pohtinut, millainen kuva yrityksestänne välittyy muille…

Lue lisää