Siirry sisältöön

Henkilöstövuokraus

Tarvitsemasi määrä työntekijöitä aina saatavilla

Henkilöstövuokraus on kasvattanut suosiotaan vastaamalla joustavasti työmarkkinoiden muutoksiin. Tarjoamme luotettavaa ja osaavaa työvoimaa juuri silloin, kun yrityksesi sitä tarvitsee. Työntekijät ovat käytössäsi vain tarpeen mukaan, mikä tekee palvelustamme erittäin kustannustehokkaan: maksat vain tehdystä työstä.

Saat vuokratyöntekijät käyttöösi jopa kahdessa tunnissa siitä, kun olet yhteydessä myyntiimme. Olemme tehneet prosessista helppoa: Rekrytointi on monille yrityksille hidasta ja aikaa vievää, jos sitä ei tee säännöllisesti. Me teemme, joten meille se on nopeaa ja sujuvaa.

Mietitkö kustannuksia? Ei hätää. Palvelumme on suunniteltu siten, että et maksa mistään muusta kuin vuokratyöntekijöiden tekemästä työajasta. Kaikki muu, mitä teemme aina ensimmäisen työntekijän työvuoron alkuun asti, on ilmaista. Laskutamme vain tehdyistä työtunneista. Vuokratyöntekijän hinta on yleensä vain pari euroa enemmän tunnissa verrattuna oman työntekijän palkkaamiseen.

Muodosta toimiva kokonaisuus

Tarjoamme yrityksellesi myös lisäjoustavuutta esimerkiksi tilanteissa, joissa poissaolot tai ylimääräiset työvuorot vaativat nopeaa reagointia. Voit jättää vuorojen siirtelyn ja kirjaamisen meidän huoleksemme. Mikäli työ vaatii pitkää perehdytystä, voimme aluksi hoitaa yksinkertaisemmat tehtävät, jolloin oma henkilökuntasi voi keskittyä vaativampiin tehtäviin. Etsimme sinulle aina työntekijän, jolla löytyy osaamista juuri niihin tehtäviin, mitä tehtävässä toimivalta edellytetään.

Vuokratyöntekijöidemme sairastuessa huolehdimme sairaspäivien palkan maksamisesta, eikä tästä aiheudu teille mitään kustannuksia. Tarvittaessa toimitamme myös korvaavan työntekijän, jotta työnteko ei keskeydy.

Yrityksemme on erikoistunut suurempiin kokonaisuuksiin ja työllistämme asiakkaidemme palvelukseen satoja vuokratyöntekijöitä ympäri vuoden. Asiakkaamme säästävät aikaa sekä resursseja, ja rekrytoimme heille aina osaajat, jotka viihtyvät työssään ja vievät liiketoimintaa eteenpäin. Asiakkaillamme on hyvin harvoin työvoimapulaa.

Kysy lisää palveluistamme henkilöstövuokraukseen liittyen!

Ota yhteyttä

Markus Suonpää Toimitusjohtaja 040 7734761

Lataa ilmainen henkilöstövuokrauksen opas yrityksille.

Ajankohtaista

Blogit

Henkilöstövuokraus edut yritykselle – Miksi henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus – vastaus nykyajan rekrytoinnin ja työelämään haasteisiin? Henkilöstövuokraus on lähivuosina kasvattanut suosiotaan vastata työmarkkinoiden…

Lue lisää
Uutiset

Wippii Work ja 020202 aloittavat yhteistyön asiakaspalvelussa

Olemme aloittaneet yhteistyön 02 Taksin kanssa koskien Suomen asiakaspalvelutoimintoja. Tavoitteenamme on ottaa henkilöstöhallinnosta ote ja…

Lue lisää
Blogit

Monilla toimialoilla on nyt kova työvoimapula – Miten onnistua rekrytoinnissa?

​​Keskuskauppakamarin 1 300 jäsen­ yritykselleen tekemän kyselyn perusteella lähes 75 prosenttia yrityksistä kokee pulaa tai paljon pulaa…

Lue lisää