Siirry sisältöön
Uutiset

Wippii rekrytoi Oda-verkkoruokakaupalle uusia kuljettajia – Työhyvinvointi on etusijalla

Kirjoittaja:

Emilia Ståhlhammar

Sisältöasiantuntija
Julkaistu 14.02.2022 Lukuaika: 4 min

Wippii Work vastaa nyt kuljettajien rekrytoinneista ruoan verkkokauppa Odalle.

Suomeen alkuvuodesta rantautunut uusi norjalainen ruokakauppa Oda on herättänyt suurta mielenkiintoa ympäri pääkaupunkiseutua. Odalla ei ole fyysistä kivijalkakauppaa, vaan ruokaostokset voi hoitaa kätevästi verkossa Odan oman sovelluksen kautta. Yritys on aloittanut Suomessa toimintansa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, sekä Kauniaisissa ja innokas vastaanotto näkyi heti Odan räjähdysmäisissä tilausmäärissä.

Odan oman mobiilisovelluksen kautta tilatut ruokaostokset toimitetaan pääkaupunkiseudulla suoraan kotiovelle seitsemänä päivänä viikossa. Nyt uudet asiakkaat pääsevät myös nauttimaan ilmaisista kotiinkuljetuksista kolmen kuukauden ajan. Odan Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi kommentoi STT tiedotteessa, että Odan tavoitteena on tehdä ruokaostosten tilaamisesta kotiovelle niin helppoa ja edullista, että se ei ole enää vain harvojen herkkua vaan pikemminkin uusi normaali. Yritys pyrkii tarjoamaan alan halvimmat kotiinkuljetukset yhdistettynä edullisiin tuote hintoihin.

Oda ja Wippii Work aloittavat yhteistyön parhaan osaamisen löytämiseksi 

Suuren kysynnän ansiosta Odan tarve ammattitaitoisille kuljettajille kasvoi myös. ”Olemme Wippiillä erittäin innoissamme, että pääsemme tekemään yhteistyötä juuri Odan kanssa. Tällä hetkellä rekrytoimme useita kuljettajia vastaamaan ruokaostosten toimituksista eri puolilla pääkaupunkiseutua”, sanoo Wippii Workin operatiivinen johtaja Petri Toivonen. Suomessa ei olla 20 vuoteen nähty uutta ruokakauppaa ja Wippii on kovalla vauhdilla mukana edistämässä tätä uutta ruoan verkkokaupan aikakautta. Lähdemme nyt rekrytoimaan Odalle uusia osaavia kuljettajia. Pidämme omalta osaltamme huolen siitä, että ruokaostoksien tekeminen verkossa on vaivatonta ja kuljettajina toimivat ammattitaitoiset tekijät. Yhteistyön taustalla on jaettu arvo – Sekä Odalla, että Wippii Workillä keskitytään työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen työpaikalla.

Odan nykyaikainen ja moderni keräilykeskus sijaitsee Vantaan Viinikkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyseinen keräilykeskus toimii myös kuljettajien lähtö- sekä paluupaikkana. Odan kuljettajilla on tärkeä tehtävä, sillä he toimivat yrityksen käyntikorttina ja kasvoina asiakaskohtaamisissa. Odan keltaisen oranssit autot erottuvat myös pääkaupunkiseudun harmaasta katukuvasta selkeästi ja viestivät värikkyydellään ruokaostosten verkkokaupan helppoudesta ihan kaikille – Odan hintatason ansiosta kuka vaan voi jatkossa tilata ruokaostoksensa suoraan kotiovelle.

Haluatko olla rakentamassa uutta ja modernia ruoan verkkokaupan aikakautta? Hae Odalle ja hyppää mukaan innovatiiviseen kyytiin!

Lue myös nämä jutut

Uutiset

InfoCare on nyt osa Onitio konsernia ja yhteistyömme jatkuu Onition kanssa

Uutiset

Lehtipiste ja Pakettipiste aloittavat yhteistyön Wippii Work konsernin kanssa

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Uutiset

Wippii Work täytti 13 vuotta – Ennätysnopean kasvun siivittämänä