Siirry sisältöön
Uutiset

Wippii Work täytti 13 vuotta – Ennätysnopean kasvun siivittämänä

Kirjoittaja:

Markus Suonpää

Toimitusjohtaja
Julkaistu 28.10.2022 Lukuaika: 2 min

”Olemme tehneet tämän yhdessä!”

Wippii Work aloitti neljännentoista toimintavuoden vahvan ja ennätysnopean kasvun siivittämänä. Liikevaihtomme oli syyskuussa 2022 yhtä suuri kuin vuoden 2015 liikevaihto yhteensä. Vahvaa kasvua ei tehdä yksin vaan kasvun takana ovat ihmiset. Ihmiset, jotka tekevät tätä sydämellä ja antavat oman ammattitaitonsa ja panostuksensa kasvun mahdollistamiseksi. Sekä yhteistyökumppanimme, jotka luottavat meihin ja haluavat kasvaa yhdessä meidän kanssa. 

”Työllistämme nyt noin 700 ihmistä kuukausitasolla Suomessa ja Espanjassa.”

Yksi yrityksen suurin kilpailuetu on muuntautumiskyky. Olemme toimintavuosiemme aikana kohdanneet haasteita, mutta kaikista olemme selvinneet ja niistä oppineet. Yhtenä vahvuutenamme voimmekin pitää nopean ja ennakoivan muutoskykymme. Muutos on aina mahdollisuus, eikä muutoksen tarvitse olla iso. Mutta se on hetki, milloin voidaan katsoa asioita uudelta näkökannalta ja parantaa omaa toimintaa. 

Tällä hetkellä maailmantalous ei lupaa kovin vakaata lähitulevaisuutta ja puhutaan jopa lamasta. Meidän usko toimintaamme ei horju. Tavoitteenamme on työllistää 1000 ihmistä vuoden 2023 loppuun mennessä. 

 

Lue myös nämä jutut

Uutiset

InfoCare on nyt osa Onitio konsernia ja yhteistyömme jatkuu Onition kanssa

Uutiset

Lehtipiste ja Pakettipiste aloittavat yhteistyön Wippii Work konsernin kanssa

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja