Siirry sisältöön
Kokemukset

Asiakasreferenssi: Jori Sistonen, Director of Service Operations – Onitio

Kirjoittaja:

Markus Suonpää

Toimitusjohtaja
Julkaistu 05.01.2024 Lukuaika: 2 min

Wippii Work Oy:n True Partnership -yhteistyö on ollut Onitiolle paitsi joustavaa, myös äärimmäisen laadukasta. Jori Sistonen, Director of Service Operations Onitiosta, kertoo kokemuksistaan yhteistyöstämme.

Wippii Work Oy:n True Partnership -yhteistyö säästää meille merkittävästi rahaa verrattuna aiemmin käyttämiimme henkilöstöpalveluyrityksiin. Yhteistyömalli perustuu aitoon kumppanuuteen ja yhteisiin liiketoiminnan tavoitteisiin.

Päädyimme valitsemaan kumppaniksemme Wippiin vuosi sitten. Meille oli tärkeää löytää luotettava kumppani, joka tarjoaa korkealaatuista palvelua kuten mekin Onitiolla teemme. Työntekijöiden hyvinvointi on meille todella tärkeää ja Wippiin kanssa meidän työelämän arvot kohtaavat fäntästisesti.

Wippii on löytänyt meille kaikki kasvumme edellyttämät työntekijät ympäri Suomen todella nopeasti. Meillä on oma yhteyshenkilö jonka kanssa hommat toimii ja Wippii kykenee reagoimaan todella nopeasti meidän muuttuviin tarpeisiin. Olemme tyytyväisiä ja suosittelen ehdottomasti True Partnership yhteistyötä Wippiin kanssa.

Lue myös nämä jutut

Kokemukset

Epic autokoulun kokemuksia palveluistamme

Kokemukset

PostNordin kokemuksia palvelumme käyttäjänä

Kokemukset

Newsec kertoo kokemuksiaan asiakkaana

Kokemukset

Eficode kertoo kokemuksia palveluistamme