Siirry sisältöön
Uutiset

InfoCare on nyt osa Onitio konsernia ja yhteistyömme jatkuu Onition kanssa

Kirjoittaja:

Joonas Hyttinen

Tietohallintojohtaja
Julkaistu 30.10.2023 Lukuaika: 2 min

Rekrytoimme yhteistyössä Onition kanssa IT-osaajia lähitukeen ja Service Deskiin. Aikaisemmin InfoCarena tunnettu asiakkaamme on nyt osa Onitio konsernia. Kun rekrytoimme osaajia lähitukeen ja Service Deskiin, haemme ammattilaisia, jotka ovat intohimoisia asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta. Näillä rooleilla on keskeinen asema Onition monipuolisten palveluiden tarjoamisessa asiakkailleen.

Onitio on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden IT-palvelualalla ja pyrkii edelleen kasvamaan yhdessä kumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa. Elokuun 2023 saapuessa Onitiolla on yli 1 500 työntekijää, ja sen odotetaan saavuttavan lähes 2 miljardin Norjan kruunun liikevaihdon kyseisenä vuonna.

Uuden konsernin johdossa seisoo Malin Yrwing, entinen InfoCaren konsernijohtaja, jolla on runsaasti kokemusta AF-gruppenilta, Capgemini Consultilta ja Wilhelmsen Maritime Servicesiltä. Kaikki neljä yritystä ovat sulautuneet yhdeksi Onitio-konserniksi, ja brändin vakiinnuttaminen siirtymävaiheessa on parhaillaan käynnissä, odottaen valmistumista vuoden 2023 aikana.

Onitio jatkaa kasvuaan vahvempana ja laajempana entisen InfoCaren, AF-gruppenin, Capgemini Consultin ja Wilhelmsen Maritime Servicesin yhdistymisen myötä. Tämä uusi konserni tulee todella tarjoamaan monipuolisia IT-palveluita Pohjoismaiden alueella ja toimimaan vahvana kumppanina asiakkailleen.

Onitio on tehnyt yhteistyötä Wippii Work Oy:n kanssa vastatakseen rekrytoinneistaan. Wippii Work Oy tuo osaamista ja asiantuntemusta rekrytointiprosessiin, auttaen Onitiota kasvattamaan tiimiään ja varmistamaan parhaat mahdolliset osaajat organisaatioonsa. Tämä yhteistyö mahdollistaa tehokkaat ja laadukkaat rekrytoinnit osana Onition kasvustrategiaa.

Lue myös nämä jutut

Uutiset

Lehtipiste ja Pakettipiste aloittavat yhteistyön Wippii Work konsernin kanssa

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Uutiset

Wippii Work täytti 13 vuotta – Ennätysnopean kasvun siivittämänä

Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja