Siirry sisältöön
Uutiset

Wippii Workin GDPR-tietosuojauudistus EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti

Kirjoittaja:

Joonas Hyttinen

Tietohallintojohtaja
Julkaistu 29.05.2018 Lukuaika: 4 min

Olemme päivittäneet tietosuoja-asetukset EU-tietosuojadirektiivien mukaisesti.

Me Wippiillä otamme GDPR:n ja sen tuoman uuden EU:n tietosuoja-asetuksen vakavasti. Olemme tehneet viimeisten kuukausien aikana Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin kanssa yhteistyössä uudet tietosuojaselosteemme, joista jokainen työnhakija, työntekijä tai vaikkapa asiakas voi käydä lukemassa tarkennukset heidän tietojensa käsittelystä täällä Wippiillä. Voit tutustua selosteisiin osoitteessa:

www.wippiiwork.com/tietosuoja/

Wippiin henkilökunta on myös saanut kattavan koulutuksen aiheesta Castrén & Snellmanin Eija Warmalta, joka puolestaan on maassamme alan johtavia tietoturvaa ja yksityisyyttä koskevan lainsäädännön asiantuntijoita. Kiitoksemme vielä Eijalle antoisasta koulutuksesta!

Yksi tietoturvaa lisäävästä uudistuksistamme on myös kehittämämme tapa, jolla jatkossa työntekijämme voivat suojatusti ja turvallisesti toimittaa meille sairauspoissaolotodistuksensa suoraan sivustomme kautta. Tästä tiedotamme työntekijöitämme erikseen.

Samalla kerrottakoon, että työntekijämme saavat 6/2018 alkaen tilinauhansa sähköisessä muodossa suoraan verkkopankkeihinsa, joka myös osaltaan lisää tietoturvaa.

Kaiken ylläolevan lisäksi olemme ottaneet käyttöön suojatun sähköpostijärjestelmän, jota käytetään aina kun lähetettävät viestit sisältävät arkaluontoisia henkilötietoja (esim. henkilötunnuksen sisältävä dokumentti).

Näiden toimenpiteiden ansiosta haluamme lisätä läpinäkyvyyttä ja luottamusta toimintaamme ja ennenkaikkea tapoihimme toimia. Olitpa sitten työpaikoistamme kiinnostunut hakija tai myyntikonsulttimme tavoittelema potentiaalinen asiakas, voit olla huoletta että henkilötietosi pysyvät meillä asianmukaisesti turvassa.

Mikäli sinulle heräsi mitään kysyttävää koskien Wippiin tapaa käsitellä tietoja, tai haluat lisätietoja ylläolevista seikoista, ole yhteydessä minuun – vastaan mielelläni!

Kesäisin terveisin,

Joonas Hyttinen
Tietohallintojohtaja
joonas.hyttinen@wippiiwork.com

Wippii Work Oy

Lue myös nämä jutut

Uutiset

InfoCare on nyt osa Onitio konsernia ja yhteistyömme jatkuu Onition kanssa

Uutiset

Lehtipiste ja Pakettipiste aloittavat yhteistyön Wippii Work konsernin kanssa

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Uutiset

Wippii Work täytti 13 vuotta – Ennätysnopean kasvun siivittämänä