Ulkoistaminen on keino keskittyä ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen, kun työsuhteet ja niiden ammattimainen hallinnointi siirretään henkilöstöasiantuntijan hoidettavaksi.

Ulkoistuksen eri muodot

Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden ulkoistaa työsuhteet, eli koko henkilöstö tai osa siitä siirretään Wippii Work Oy:n työntekijöiksi. Ulkoistus on mahdollinen myös siten, että uuden yrityksen henkilökunta päätetään alusta alkaen vuokrata, jolloin työntekijöitä ei tarvitse siirtää. Vaiheittainen ulkoistus on myös mahdollista – tällöin yritys voi esimerkiksi päättää, että jatkossa kaikki uudet työntekijät palkataan Wippii Work Oy:n kautta.

Wippii Work Oy:lle ulkoistetut työntekijät jatkavat työskentelyä yrityksenne palveluksessa, vain työsuhde siirtyy. Usein ulkoistuksen yhteydessä henkilöstöpalveluyritys ottaa vastatakseen myös muita aiemmin yritykselle kuuluneita työtehtäviä kuten työvuorosuunnittelun. Näistä sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Keskity ydinliiketoimintaasi ja säästä

Oikein tehtynä ulkoistus tehostaa yrityksen toimintaa ja saa aikaan säästöjä. Ulkoistus on aina iso päätös ja se on tärkeää suunnitella huolellisesti. Autamme sinua mielellämme!

Myynti:


Janette Heltimoinen

Sales Manager & Marketing Coordinator
358 40 777 5564
janette.heltimoinen@wippiiwork.com