Siirry sisältöön
Uutiset

Lehtipiste ja Pakettipiste aloittavat yhteistyön Wippii Work konsernin kanssa

Kirjoittaja:

Markus Suonpää

Toimitusjohtaja
Julkaistu 30.06.2023 Lukuaika: 4 min

Syksyllä 2023 Wippii Work aloittaa ainoana henkilöstöpalveluiden tarjoajana yhteistyön Lehtipisteen ja Pakettipisteen kanssa. Lehtipiste on panostanut voimakkaasti Pakettipiste-pakettikuljetuksiin, erityisesti verkkokauppojen, autoteollisuuden ja terveydenhuollon kuljetuksiin.

Lehtipiste on koko Suomen kattava jakelu- ja markkinointiyhtiö. Sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 91 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee noin 200 työntekijää tytäryhtiöt mukaanlukien. Yhtiön omistaa 100 % Tradeka-Yhtiöt Oy.

Viime vuosina Lehtipiste on vahvasti panostanut pakettikuljetuksiin ja rakentanut kasvavan pakettiautomaattiverkoston Pakettipiste-nimen alle. Pakettipiste on keskittynyt muun muassa verkkokauppojen, aikataulukriittisten autoteollisuuden ja terveydenhuollon kuljetuksiin. Pakettipiste on Suomen nopein kuljetusliike.  

 

Wippii Work aloittaa Lehtipisteen ja Pakettipisteen ainoana henkilöstöpalveluiden tarjoajana syksyllä 2023. Pidämme tärkeänä, että asiakkaamme jakavat samat hyvät työelämän arvot ja yhteistyötä tehdään aidosti yhdessä. Lehtipisteen kanssa nämä molemmat toteutuu. Jatkossa löydät meiltä mielenkiintoisia ja monipuolisia logistiikan työtehtäviä Lehti- ja Pakettipisteen tuotteiden parissa. Rekytoinnit aloitetaan kesälomien jälkeen, joten pysy kuulolla.

Lehtipisteen valikoimaan kuuluvat koti- ja ulkomaisten lehtien irtonumerot, kirjat, keräilytuotteet sekä monet muut tuotteet. Sen jakelussa on noin 1200 aikakauslehtiä ja 200 sanomalehteä, kirjoja, kalentereita, karttoja sekä keräily- ja trendituotteita.

 

                           

Pakettipisteen pakettiautomaattiverkostossa on 650 automaattia, ja sen kautta on kulkenut jo yli 10 miljoonaa pakettia. Automaattiverkostoa käyttää tällä hetkellä mm. Postnord, Matkahuolto, DHL, DB Schenker sekä FedEx. Myös useat näistä yrityksistä tilaa henkilöstöpalvelunsa Wippii Work:lta.  

Yhteistyön myötä Wippiille avautuvat työt tehdään Vantaalla Koivuvaarankujalla sijaitsevassa toimipisteessä. Wippiin rekrytoijat ovat innoissaan alkavasta yhteistyöstä. ”Pääsemme tarjoamaan lisää mielenkiintoisia työtehtäviä useille nykyisille ja uusille työntekijöillemme. Lehtipiste on mahtava työpaikka ja esihenkilöt ovat todella mukavia. Tänne on mahtavaa päästä rekrytoimaan”, toteaa Markus Suonpää.

Voit tutustua Lehtipisteeseen tarkemmin täällä: https://www.lehtipiste.fi ja Pakettipisteeseen täällä: https://www.pakettipiste.fi 

Lisätietoja yhteistyöstä antaa Wippiin puolesta operatiivinen johtaja Petri Toivonen petri.toivonen@wippiiwork.com ja Lehtipisteen osalta logistiikkajohtaja Jyri Pikkarainen jyri.pikkarainen@lehtipiste.fi

Uutiset

Lue myös nämä jutut

Uutiset

InfoCare on nyt osa Onitio konsernia ja yhteistyömme jatkuu Onition kanssa

Uutiset

PostNord aloittaa yhteistyön Reaktin kanssa Espanjassa!

Uutiset

Wippii Work täytti 13 vuotta – Ennätysnopean kasvun siivittämänä

Uutiset

Rekrytoimme InfoCarelle jatkuvasti uusia talentteja